Osnovaćemo Kancelariju za saradnju sa dijasporom

"Osnovaćemo Kancelariju za saradnju sa dijasporom"- poručio je Goran Predojević, kandidat za gradonačelnika Prijedora u Kozarcu.

Republika Srpska 07.12.2021 | 21:23
Osnovaćemo Kancelariju za saradnju sa dijasporom

Predojević je istakao da je mnogo građana Prijedora u inostranstvu i da grad mora imati bolju saradnju s njima kako bi im olakšao i povratak i ulaganje u svoj grad.

"Lično ću dočekati svakog ko odluči da se vrati. Pored toga osnovaćemo i jednu Narodnu kancelariju u koju će svaki građanin moći da dođe i da razgovara sa gradonačelnikom" - poručio je Predojević.

Nedžad Bešić, član Savjeta MZ Kozarac istakao je da da je zahvalan što se vodi razgovor o "kritičnom datumu za Prijedor".

"Znajući šta se desilo ovih 10 mjeseci, sad imamo priliku da popravimo stanje 12. decembra. Izađite na izbore"- rekao je Bešić.

Mirko Sovilj, narodni poslanik DNS istakao je da su na prethodnim izborima građani dali podršku čovjeku koji očigledno nije imao snage i razumijevanja za ono što funkcija gradonačelnika nosi.

"Sada je prilika da se to popravi. U naredne tri godine gradonačelnik ima priliku da nadoknadi izgubljenu godinu. Za to mu treba vaša podrška."- rekao je Sovilj.

Dragutin Rodić, generalni sekretar DNS istakao je da je bitna stabilnost i vladavina prava. "Moramo stvarati institucije, a ne pojedince. Goran Predojević to može"- rekao je Rodić.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Istina

07.12.2021 20:47

Bravo,maniti se nacionalizma i prazne price od toga se ne zivi. Dijaspora je pun pogodak jer voli svoj kraj bez obzira na koji nacin su otisli.

ODGOVORITE
Name

I sta je to

08.12.2021 05:45

Dijaspora, gomila pojedinaca, rasuti po svijetu, po "uredjenim" zemljama Zapada, ne istoka. Nisu oni grupa, udruzenje, stranka i nisu organizovani, nemaju oni svoga predstavnika. Svako zivi za sebe, svoju familiju, rade, djecu skoluju.

Name

Re

08.12.2021 07:56

Ma skontao je to i Duduk pa obecao Opstinu Kozarac. Sta bijase? U Janji isto obecavali vratiti Opstinu koja je ukinuta 60-tih. Pride asfaltirali ulice, …….itd

Name

Истина 2

07.12.2021 22:01

Ови падају у недељу, нажалост.

ODGOVORITE
Name

DIJASPORA MUNCHEN

07.12.2021 23:19

BRAVOOOO SVI ZA DR PREDOJEVICA.. SIIIIIIIIIII... DIJASPORA ujedinimo se i dajmo podršku predojevicu...

ODGOVORITE