Навијачка група "Бад Блуе Боyс напали студенте

Навијачка група "Бад Блуе Боyс" синоћ је напала студенте у Загребу.

Регион 06.12.2021 | 08:36
Навијачка група "Бад Блуе Боyс напали студенте

Полиција је синоћ интервенисала у Студентском дому у Загребу, где је, према још непотврђеним информацијама, навијачка група "Бад Блуе Боyс", убрзо након утакмице Динамо - Хајдук, упала у павиљоне и физички нападала део студената.

Како преноси портал Индекс.хрx, из загребачке полиције је потврдјено да су у Студентски дом "Стјепан Радић" изашли на терен након дојаве, али за сада нема званичних информација о самој интервенцији.

Како су за "Јутарњи лист" рекли окупљени студенти, припадници навијачке групе "Бад Блуе Боyс" пели су се преко ограде дома, упадали у павиљоне и тражили студенте на које би насрнули.

Студенти тврде да је ухапшено измедју 10 и 15 особа.

(Тањуг Фото: Јутарњи лист) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мали

06.12.2021 07:57

Свако ради оно сто зна. Наставник предаје, музицар свира а "навијац" изгледа да најмање навија а највисе прави проблеме. Кад додје до проблема они се огласе да су добри и да је то само пар њих који су избацени из групе а уствари нису и тако у круг. Зато људи и избјегавају да иду на утакмице јер мозе само проблем настати и онда клуб трпи јер не ради ниста по том питању. Откад су водја навијаца и старлета постали занимање висе ниста не мозе да изненади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логично

06.12.2021 08:33

Наравно да неписмени не воле писмене, исто као код нас у политици, писмени не могу доћи до изражаја од неписмених, ови им смјештају разне смицалице, ако оне не упале онда се и физички обрачунавају са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

06.12.2021 08:37

Силеџије и наркомани. Толеришу им клубови и власти понашање нажалост.

ОДГОВОРИТЕ