Navijačka grupa "Bad Blue Boys napali studente

Navijačka grupa "Bad Blue Boys" sinoć je napala studente u Zagrebu.

Region 06.12.2021 | 08:36
Navijačka grupa "Bad Blue Boys napali studente

Policija je sinoć intervenisala u Studentskom domu u Zagrebu, gde je, prema još nepotvrđenim informacijama, navijačka grupa "Bad Blue Boys", ubrzo nakon utakmice Dinamo - Hajduk, upala u paviljone i fizički napadala deo studenata.

Kako prenosi portal Indeks.hrx, iz zagrebačke policije je potvrdjeno da su u Studentski dom "Stjepan Radić" izašli na teren nakon dojave, ali za sada nema zvaničnih informacija o samoj intervenciji.

Kako su za "Jutarnji list" rekli okupljeni studenti, pripadnici navijačke grupe "Bad Blue Boys" peli su se preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli.

Studenti tvrde da je uhapšeno izmedju 10 i 15 osoba.

(Tanjug Foto: Jutarnji list) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mali

06.12.2021 07:57

Svako radi ono sto zna. Nastavnik predaje, muzicar svira a "navijac" izgleda da najmanje navija a najvise pravi probleme. Kad dodje do problema oni se oglase da su dobri i da je to samo par njih koji su izbaceni iz grupe a ustvari nisu i tako u krug. Zato ljudi i izbjegavaju da idu na utakmice jer moze samo problem nastati i onda klub trpi jer ne radi nista po tom pitanju. Otkad su vodja navijaca i starleta postali zanimanje vise nista ne moze da iznenadi

ODGOVORITE
Name

Logično

06.12.2021 08:33

Naravno da nepismeni ne vole pismene, isto kao kod nas u politici, pismeni ne mogu doći do izražaja od nepismenih, ovi im smještaju razne smicalice, ako one ne upale onda se i fizički obračunavaju sa njima.

ODGOVORITE
Name

NR

06.12.2021 08:37

Siledžije i narkomani. Tolerišu im klubovi i vlasti ponašanje nažalost.

ODGOVORITE