Јавор поручио: Слушаћу проблеме грађана

- Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор изјавио је вечерас да је до сада обишао тридесетак мјесних заједница и да њихове мјештане муче исти проблеми, углавном у области инфраструктуре, те да ће градска власт на челу са СНСД-ом настојати да стање у тој области побољша.

Република Српска 05.12.2021 | 10:08
Јавор поручио: Слушаћу проблеме грађана

"Жалосно је што у 21. вијеку у свим мјесним заједницама гдје смо били махом се проблеми односе на асфалт, на лоше стање путева и градска власт на челу са СНСД-ом то ће свакако имати у виду и настојати да побољша стање", рекао је Јавор на вечерањем предизборном скупу у Доњем Петровом Гају.

Један од захтјева мјештана овог села јесте и да се пут од Трнопоља до Омарске прекатегорише у регионални пут.

"Њима би то много значило и ја ћу настојати да чешће долазим у овај крај и саслушам проблеме ових мјештана, а истовремено ћу се залагати да се у нашим селима побољша стање у пољопривреди и да се тим људима изађе у сусрет са одређеним субвенцијама, да покушамо да помогнемо малим пољопривредним газдинствима и фармерима", истакао је Јавор.

Пријевремени избори за градоначелника Приједора биће одржани 12. децембра и у изборној трци учествује 14 кандидата.

Слободана Јавора као кандидата СНСД-а подржавају и коалициони партенри из власти.

У Приједору се одржавају пријевремени избори за градоначелника након што је Далибор Павловић (СНСД) поднио оставку на ту функцију због компромитујућих фотографија, које су се појавиле у јавности.

(БН/Срна Фото: Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ненад

05.12.2021 11:22

До сада је владао Снсд-е и сада Јавор обилазо мјесне заједнице и сви прицају о проблемима тј.инфраструктури и сада треба гласати опет за Снсд-е да и даље проблеми остају по МЗ.Не знам како сада да тај народ опет подрзи Снсд-е, ако неце бити боље ако додју други барем постоји мало наде да це нови то да поправе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

05.12.2021 15:45

Немају памети, онда нек подрже Јавора, биће им ко и до сада, а можда и горе!

Name

конан

05.12.2021 18:53

Политицаре треба укинути они су томор на дрзавама.

ОДГОВОРИТЕ