Javor poručio: Slušaću probleme građana

- Кandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor izjavio je večeras da je do sada obišao tridesetak mjesnih zajednica i da njihove mještane muče isti problemi, uglavnom u oblasti infrastrukture, te da će gradska vlast na čelu sa SNSD-om nastojati da stanje u toj oblasti poboljša.

Republika Srpska 05.12.2021 | 10:08
Javor poručio: Slušaću probleme građana

"Žalosno je što u 21. vijeku u svim mjesnim zajednicama gdje smo bili mahom se problemi odnose na asfalt, na loše stanje puteva i gradska vlast na čelu sa SNSD-om to će svakako imati u vidu i nastojati da poboljša stanje", rekao je Javor na večeranjem predizbornom skupu u Donjem Petrovom Gaju.

Jedan od zahtjeva mještana ovog sela jeste i da se put od Trnopolja do Omarske prekategoriše u regionalni put.

"Njima bi to mnogo značilo i ja ću nastojati da češće dolazim u ovaj kraj i saslušam probleme ovih mještana, a istovremeno ću se zalagati da se u našim selima poboljša stanje u poljoprivredi i da se tim ljudima izađe u susret sa određenim subvencijama, da pokušamo da pomognemo malim poljoprivrednim gazdinstvima i farmerima", istakao je Javor.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Prijedora biće održani 12. decembra i u izbornoj trci učestvuje 14 kandidata.

Slobodana Javora kao kandidata SNSD-a podržavaju i koalicioni partenri iz vlasti.

U Prijedoru se održavaju prijevremeni izbori za gradonačelnika nakon što je Dalibor Pavlović (SNSD) podnio ostavku na tu funkciju zbog kompromitujućih fotografija, koje su se pojavile u javnosti.

(BN/Srna Foto: Srna) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nenad

05.12.2021 12:22

Do sada je vladao Snsd-e i sada Javor obilazo mjesne zajednice i svi pricaju o problemima tj.infrastrukturi i sada treba glasati opet za Snsd-e da i dalje problemi ostaju po MZ.Ne znam kako sada da taj narod opet podrzi Snsd-e, ako nece biti bolje ako dodju drugi barem postoji malo nade da ce novi to da poprave.

ODGOVORITE
Name

Ako

05.12.2021 16:45

Nemaju pameti, onda nek podrže Javora, biće im ko i do sada, a možda i gore!

Name

konan

05.12.2021 19:53

Politicare treba ukinuti oni su tomor na drzavama.

ODGOVORITE