Могуће кривичне пријаве за појединце са сета филма

Неки од људи који су руковали оружјем на сету вестерн филма "Раст" Алека Болдвина, суочавају се са кривичним пријавама након смртоносне пуцњаве током снимања у којој је живот изгубила сниматељка Халина Хачинс, саопштио је окружни тужилац у америчкој држави Нови Мексико.

Магазин 04.12.2021 | 14:14
Могуће кривичне пријаве за појединце са сета филма

- Сви који су учествовали у руковању и употреби ватреног оружја на овом снимању имали су обавезу да се понашају на начин да безбедност других не буде угрожена - изјавила је у суботу тужилац округа Санта Фе Мери Кармак Алтвајс, преноси Ројтерс.

Она је рекла да неке од тих особа могу бити кривично гоњене збпг својих поступака и пропуста током снимања филма и да тек треба да донесе одлуку о могућим оптужбама.

Глумац Алек Болдвин негирао је одговорност за смртоносни инцидент на снимању филма "Раст", у којем је погинула директорка фотографије Халина Хачинс.

У ексклузивном интервјуу за АБЦ Њуз рекао је да би се "убио да верује да је његова кривица".

(Тањуг  Фото:ФОТО: МАТТ АГУДО/СХУТТЕРСТОЦК ЕДИТОРИАЛ/ПРОФИМЕДИА, АП/ЛУИС САНЦХЕЗ-САТУРНО/САНТА ФЕ НЕW МЕXИЦАН, ГОУРЛЕY/ВАРИЕТY/СХУТТЕРСТОЦК ЕДИТОРИАЛ/ПРОФИМЕДИА / РАС СРБИЈА)

Коментари / 0

Оставите коментар