Moguće krivične prijave za pojedince sa seta filma

Neki od ljudi koji su rukovali oružjem na setu vestern filma "Rast" Aleka Boldvina, suočavaju se sa krivičnim prijavama nakon smrtonosne pucnjave tokom snimanja u kojoj je život izgubila snimateljka Halina Hačins, saopštio je okružni tužilac u američkoj državi Novi Meksiko.

Magazin 04.12.2021 | 14:14
Moguće krivične prijave za pojedince sa seta filma

- Svi koji su učestvovali u rukovanju i upotrebi vatrenog oružja na ovom snimanju imali su obavezu da se ponašaju na način da bezbednost drugih ne bude ugrožena - izjavila je u subotu tužilac okruga Santa Fe Meri Karmak Altvajs, prenosi Rojters.

Ona je rekla da neke od tih osoba mogu biti krivično gonjene zbpg svojih postupaka i propusta tokom snimanja filma i da tek treba da donese odluku o mogućim optužbama.

Glumac Alek Boldvin negirao je odgovornost za smrtonosni incident na snimanju filma "Rast", u kojem je poginula direktorka fotografije Halina Hačins.

U ekskluzivnom intervjuu za ABC Njuz rekao je da bi se "ubio da veruje da je njegova krivica".

(Tanjug  Foto:FOTO: MATT AGUDO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA, AP/LUIS SANCHEZ-SATURNO/SANTA FE NEW MEXICAN, GOURLEY/VARIETY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA / RAS SRBIJA)

Komentari / 0

Ostavite komentar