Бинго ову годину завршава још једним хипермаркетом

Бинго ову годину завршава отворењем још једног модерног хипермаркета.

Република Српска 03.12.2021 | 16:56
Бинго ову годину завршава још једним хипермаркетом

У петак 3. децембра компанија Бинго отворила је преуређену трговину у Бијељини.

Ради се о објекту у улици Стефана Дечанског, који је Бинго преузео од словеначког ланца Туш још 2015. године.

У протеклих неколико мјесеци реновирали су објекат у потпуности и прилагодили понуду купцима који су и раније куповали у сусједном објекту, који је од прошле седмице затворен.

„Бинго је своју прву пословницу у Бијељини отворио у априлу 2012. године у улици Цара Уроша. Крајем 2014. године смо аквизирали Интереx и тада смо преузели 24 објекта, те смо 2015. године ребрендирали објекте у улици Стефана Дечанског и у робној кући Емпориум у Бијељини. Након тога смо преузели и 7 објеката словеначког ланца Туш, од којих се један такођер налази у улици Стефана Дечанског, што је резултирало тиме да имамо два објекта на истој адреси.

У простору некадашњег Интереxа смо пословали до краја новембра, а данас смо отворили сусједни објекат. Проширили смо понуду на одјелима технике и алата, текстила, све за дом, а новитет је пекара. Фокус нам је на свјежим одјелима, тако да поново имамо месницу, свјеже воће и поврће, те одјел деликатеса“, рекла је Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга.

У понуди хипермаркета купци могу пронаћи све за предстојеће празнике, од декорација до пакетића. Ту је и богата понуда текстила популарних модних брендова, одличан избор играчака, посуђа и кућног текстила. Унутар хипермаркета се налази и одјел технике, који је прави мали рај за љубитеље најновијих ТВ апарата, мобитела, али и оних који желе савремено опремити кухињу или цијели дом.

Бинго је поводом отворења припремио попусте, поклоне и пригодан програм, а сваког педесетог купца су наградили бесплатном куповином. Завршавају ову за њих успјешну годину са 222 пословнице и више од 9.000 упослених у групацији.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ратко

03.12.2021 16:13

Боље и Бинго него Корт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прича се

03.12.2021 20:47

Прица се да је данашњи власник Корта је некад био ноћни чувар у Механици у Дервенти. Преко ограде су пребацивали ауспухе и продавали. По томе га наводно зна сва Дервента. Кажу даље да је током рата сверцовао алкохол и цигарете, а данас је уз помоћ власти постао милијардер.Купио УНИС Творницу цијеви коју је власт уништила поклањајуци је БАЛКАН СТЕЕЛ ГРООУП. Некад најмодернија фабрика на Балкану. Ко зна ко иза њега стоји, СНСД, СДС, или? У Дервенти су поруси ли читаву зграду конфекције ТИ УКРИНА и скоро му поклонили земљиште за нови саграђени маркет. Други трговински ланци нису имали шансе да конкуришу криминалној хоботницу дервентске клијентелу.

Name

Ре

03.12.2021 21:04

Што је боље?

Name

Бања Лука

03.12.2021 19:49

То је компанија која је хумана и помаже више него било ко у БиХ..

ОДГОВОРИТЕ