Bingo ovu godinu završava još jednim hipermarketom

Bingo ovu godinu završava otvorenjem još jednog modernog hipermarketa.

Republika Srpska 03.12.2021 | 16:56
Bingo ovu godinu završava još jednim hipermarketom

U petak 3. decembra kompanija Bingo otvorila je preuređenu trgovinu u Bijeljini.

Radi se o objektu u ulici Stefana Dečanskog, koji je Bingo preuzeo od slovenačkog lanca Tuš još 2015. godine.

U proteklih nekoliko mjeseci renovirali su objekat u potpunosti i prilagodili ponudu kupcima koji su i ranije kupovali u susjednom objektu, koji je od prošle sedmice zatvoren.

„Bingo je svoju prvu poslovnicu u Bijeljini otvorio u aprilu 2012. godine u ulici Cara Uroša. Krajem 2014. godine smo akvizirali Interex i tada smo preuzeli 24 objekta, te smo 2015. godine rebrendirali objekte u ulici Stefana Dečanskog i u robnoj kući Emporium u Bijeljini. Nakon toga smo preuzeli i 7 objekata slovenačkog lanca Tuš, od kojih se jedan također nalazi u ulici Stefana Dečanskog, što je rezultiralo time da imamo dva objekta na istoj adresi.

U prostoru nekadašnjeg Interexa smo poslovali do kraja novembra, a danas smo otvorili susjedni objekat. Proširili smo ponudu na odjelima tehnike i alata, tekstila, sve za dom, a novitet je pekara. Fokus nam je na svježim odjelima, tako da ponovo imamo mesnicu, svježe voće i povrće, te odjel delikatesa“, rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga.

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića. Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila. Unutar hipermarketa se nalazi i odjel tehnike, koji je pravi mali raj za ljubitelje najnovijih TV aparata, mobitela, ali i onih koji žele savremeno opremiti kuhinju ili cijeli dom.

Bingo je povodom otvorenja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom. Završavaju ovu za njih uspješnu godinu sa 222 poslovnice i više od 9.000 uposlenih u grupaciji.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ratko

03.12.2021 16:13

Bolje i Bingo nego Kort

ODGOVORITE
Name

Priča se

03.12.2021 20:47

Prica se da je današnji vlasnik Korta je nekad bio noćni čuvar u Mehanici u Derventi. Preko ograde su prebacivali auspuhe i prodavali. Po tome ga navodno zna sva Derventa. Kažu dalje da je tokom rata svercovao alkohol i cigarete, a danas je uz pomoć vlasti postao milijarder.Kupio UNIS Tvornicu cijevi koju je vlast uništila poklanjajuci je BALKAN STEEL GROOUP. Nekad najmodernija fabrika na Balkanu. Ko zna ko iza njega stoji, SNSD, SDS, ili? U Derventi su porusi li čitavu zgradu konfekcije TI UKRINA i skoro mu poklonili zemljište za novi sagrađeni market. Drugi trgovinski lanci nisu imali šanse da konkurišu kriminalnoj hobotnicu derventske klijentelu.

Name

Re

03.12.2021 21:04

Što je bolje?

Name

Banja Luka

03.12.2021 19:49

To je kompanija koja je humana i pomaže više nego bilo ko u BiH..

ODGOVORITE