После Томе добијамо филм о Џеју!

Комисија Филмског центра Србије, у категорији суфинансирање производње домаћих дугометражних играних филмова, предложила је да се подржи пет пројеката, што је Управни одбор ФЦС и прихватио. Лепе вести су да ће се радити биографска прича о недавно преминулом певачу Џеју.

Забава 02.12.2021 | 22:22
После Томе добијамо филм о Џеју!

Наредних година гледаћемо нове пројекте Марка Ђорђевића, Владимира Блажевског, Немање Ћеранића, Василија Никитовића и Петра Ристовског.

Филм "Недеља", по сценарију Стефана Бошковића и у режији Немање Ћеранића, ФЦС ће суфинансирати са 20 милиона динара. Ћеранић је радио серију "Група" и филм "Лихвар". Фокус у овом сценарију је његово детињство и одрастање у дому.

Nemanja Ćeranić, Aljoša Ćeranić

- Узбудљива прича о животу Џеја Рамадановског дата је без сувишне патетике, са упечатљивим ликовима. Сценарио се држи битних чињеница из певачеве биографије, третирајући их са симпатијама према главном јунаку, које приказ сурове реалности с којом је био принуђен да се суочава не доводи у питање, него напротив, како то у успешним кинематографским остварењима и треба да буде - наглашава - наводи се, поред осталог, у образложењу чланова комисије, који предвиђају да је реч о потенцијалном биоскопском хиту.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/04/04/14/2519515_дзеј_фф.јпг?вер=1638376721" алт="Џеј Рамадановски" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ме

03.12.2021 08:58

Ако ико заслузује филм, био би сабанов филм,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака

04.12.2021 19:01

Цаст,за одабир Дзеја.То це да буде прави филм.