До краја ове године још три посебне сједнице НСРС

- Потпредсједник Народне скупштине Денис Шулић, који води сједнице на основу овлашћења предсједника НС РС. истакао је да би до краја ове године требало да буду одржане три посебне сједнице.

Република Српска 01.12.2021 | 16:57
До краја ове године још три посебне сједнице НСРС

"Ријеч је о посебној сједници Народне скупштине Републике Српске о преносу надлежности, која би требало да буде одржана од 8. до 10. децембра. Материјал за ову сједницу је достављен, а сједница скупштинског Колегијума за заказивање термина може бити одржана и 24 часа пред засједање", рекао је Шулић новинарима по окончању 19. редовне сједнице.

Он је навео да би 14. или 15. децембра Народна скупштина на посебној сједници требало да расправља о буџету и економској политици за наредну годину, али да би требало да буде одржана и посебна сједница о правима боравца коју тражи опозиција.

"Када говоримо о посебној сједници о правима бораца, након што су скупили потребне потписе, опозиција мора да достави материјал и предложи дневни ред. Након тога, Колегијум би требало да закаже термин сједнице", навео је Шулић.

(БН/Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зоран

01.12.2021 17:13

Једва цекам сједницу о правима бораца.Поздрав за све постене и цестите градане Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

01.12.2021 17:16

Види ти посланика из Зворника никоме од њих борци нису битни, срам вас било папци и полтрони имате ли своје ,,ја,, икад у животу . Папци једни сви редом. Неће сједницу за расправу о борцима. Ово вам је задњи мандат из Зворника да знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

01.12.2021 17:28

Ма која скупстина ње нема додик је скупстина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

01.12.2021 17:47

Посебна сједница о правима бораца,коначно са мртве тачке.Прво треба угасити сва борачка удружења и формирати нову,јединствену,легитимну борачку организацију без уплитања политике.Права треба дати само борцима а узети их онима који имају лажни статус бораца и РВИ,мислим на оне који су плаћали на разне начине ратни стаж,затим оне који су повријеђени ван зоне борбених дејстава,саморањавања......Таквих је много,а није неозводљиво да их се ријешимо,већ 30 година уживају незаслужене пензије и бенефите а ми прави борци исто толико година смо бачени на дно људског достојанства.Кад и како држава коју смо стварали нам се мисли одужити?Са овом лоповском власти изгледа да уопште не планира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко К.

01.12.2021 18:20

Само наставите да врло успјешно гурате РС у изолацију и пропаст. Биће вам весело кад вам Европа забрани извоз...

ОДГОВОРИТЕ