Градоначелник Зенице: Био сам на службеном путу

Градоначелник Зенице поново се огласио на свом Фацебоок профилу. Тврди да није у бјекству и да се јавио истражиоцима.

Босна и Херцеговина 01.12.2021 | 12:27
Градоначелник Зенице: Био сам на службеном путу

"Нисам у бјекству, стално сам био доступан органима. Био сам на службеном путу и чим сам се увјерио у ову спектакуларно припремљену и организовану акцију СДА медија и криминалних структура СДА и тужилаштва, одлучио сам добровољно приступити на разговор с истражитељима. Да сам имао било какав позив, као легалиста, одмах бих се одазвао позиву суда, тужилаштва, како сам то радио током ових пет година, колико ме прогања осовина зла", написао је Касумовић.

Тужилаштво Зеничко-добојског кантона саопштило је да се градоначелник Зенице Фуад Касумовић налази у бјекству и демантовало наводе да је он ухапшен који су се појавили након што се огласио на својој "Фејсбук" страници.

Агенција за истраге и заштиту СИПА БиХ саопштила је да се на више локација спроводе претреси ради документовања незаконитих активности и одговорних особа у Зеници.

"Акција се проводи поводом предмета јавности познатог као 'Зеницатранс'. По завршетку претреса јавност ће бити упозната о резултатима спроведене акције", саопштено је из Тужилаштва Зеничко-добојског кантона. 

(Независне)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Прије бих

01.12.2021 11:44

...рекао да су ХДЗ И СНСД иза овога!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

01.12.2021 17:35

Сада га водите слузбено ал са лисицама. Процесљајте све нацелнике и градонацелнике. Ту су наси милиони.

Name

Не могу му ништа!

01.12.2021 12:06

Ја мислим да му СДА не намјешта већ ХДЗ и СНСД! Као и у току рата, покушавају да заваде Бошњаке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

01.12.2021 15:48

Био си ти у гузици.Какав твој слузбени пут.Сви твоји путеви воде у криминал.

Name

Ре

01.12.2021 17:07

У каквом току рата ? Ови наши црвени, нису рата видјели, осим на филмовима. Они су једино у стању завадити два Србина, којих политика у опште не занима, али ето, они имају само те способност. Камо среће да је то тако , као што ти кажеш !

Name

,,Отац"

01.12.2021 17:03

на службеном путу... Није једини, доста их у овој напаћеној и измуженој земљи треба на ,,службени пут" у Фочу, Зеницу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоом

01.12.2021 17:12

СИПА уопште не би требала да се користи (углавном злоупотребљава) у предметима које воде кантонална и окружена Тужилаштва. Учествовање СИПА у тим предметима је углавном из дневно политичких и осветничких разлога, а ради дискредитације оног ко се хапси. Такође, тим се ствара и контра ефекат, те сви доказеикоје СИПА у таквим предметима прикупи су спорни и могу, а и требају, се сматрати незаконито прикупљеним доказима.

ОДГОВОРИТЕ