Карлеушин албум је спреман, ево ко је аутор пјесама?!

Дугоочекивани албум Јелене Карлеуше дефинитивно би ускоро могао да угледа светлост дана, а певачица је сада открила и да је припремила 13 нових песама.

Забава 30.11.2021 | 18:18
Карлеушин албум је спреман, ево ко је аутор пјесама?!

У јеку полемике са фановима око тога када ће се наканити да их обрадује и њене одбране да не врше притисак на њу, сада је сасвим извесно да већ око Нове године може да објави нове песме, на које публика стрпљиво чека још од 2012. године када је последњи пут снимила албум "Дива".

Оно што је занимљиво, јесте да је на Карлеушином албуму највероватније радио син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, а ову информацију донекле је потврдила и сама Карлеуша на свом Инстагаму. Она је објавила списак на коме је редослед песама, док се у позадини види баш Лаћин лик.

Познато је да је Јелени бројне песме радила покојна Марина, а сада након њене смрти Лаћа се изгледа посветио финишу завршетка њеног пројекта.

Инстаграм сцреенсхот Јелена Карлеуша
 

У последње време много се причало о томе да ли су или нису испливиле неке песме у јавност које је ЈК снимила, те да ли ради на одређеним дуетима, али о томе није много говорила као о датуму нових песама. Тај притисак који трпи од фанова можда је и очекиван, с обзиром на то да они таман мало "забораве", а певачица их онда поново "пецне", те је логично питање које уследи - "Када ће више тај албум".

Оно што се званично зна о предстојећем албуму Карлеуше, јесте да носи назив "Алпха", а када су њеног менаџера Зорана Бирташевића упитали који звук ће преовладавати, поручио је да је реч о "елецтро его боостин вибес" правцу, као и да је "већ дуго готов" како је најавила Јелена последњи пут када је рекла да ће песме изаћи у августу.

- Била је криза аутора, корона, смакови света у мом приватном животу, "Звезде Гранда"... Свашта се дешавало. Била сам растрзана на 1000 страна, али нисам нестала. Не мислим да фалим - говорила је она пре две месеца о разлозима одуговлачења избацивања новог албума. 

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар