Њих Нина Јанковић гледа као друге родитеље!

Популарна глумица Нина Јанковић недавно је по други пут постала мајка, а и поред свих обавеза, стиже да редовно обавештава своје пратиоце на Инстаграм профилу о новим дешавањима у њеном животу.

Забава 29.11.2021 | 20:30
Њих Нина Јанковић гледа као друге родитеље!

Нина неретко показује приватан живот и са ким се виђа, па су се тако пратиоци на друштвеној мрежи Инстаграм изненадили када је објавила дирљиву фотографију.

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/3761103/ања-алац-славље-трубаци" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Глумица је на Инстаграм сторију објавила фотографију на којој је написала "мама и тата" са заједничке вечере, а по изразима лица се може закључити колико је атмосфера била опуштена, јер осмех са лица нису скиндали.

Но, на фотографији су њени други "мама и тата", односно она је фотографисала Светозара Цветковића, позоришног глумца, који је Јанковићки својевремено изузетно значио за њену даљу каријеру. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/29/16/2811691_нина-јанковиц_фф.јпг?вер=1638201050" алт="Нина Јанковић, Светозар Цветковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ/ЈАНXНИНА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар