Ухапшена три лица у Градишци због трговине дрогом

Том приликом су лишена слободе три лица иницијала М.Г, Д.П. и Д.Г. сви из Градишке.

Република Српска 27.11.2021 | 11:44
Ухапшена три лица у Градишци због трговине дрогом

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, а под надзором Окружног јавног тужилаштва Бања Лука јуче су спровели оперативну акцију кодног назива ,,Келнер“ која је усмјерена на сузбијање производње и промета опојних дрога.

Том приликом су лишена слободе три лица иницијала М.Г, Д.П. и Д.Г. сви из Градишке.

На основу наредбе Основног суда у Градишци, извршен је претрес кућа и пратећих објеката на три локације на подручју града Градишка које користе осумњичени, као и три путничка возила власништво истих и том приликом пронађена је и одузета одређена количина опојне дроге која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, ватрено оружје као и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Лица се сумњиче да су у последњих годину и по дана набављали, посједовали и препродавали опојну дрогу кокаин корисницима на подручју града Градишка.

Током дана, наведена лица ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и ,,Недозвољена производња и промет
оружја или експлозивних материја“, бити спроведена у Окружно јавно тужилаштво Бања Лука на даље поступање, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

З

27.11.2021 11:24

Бурле???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срам Их Било

27.11.2021 11:57

И њих тројица се дрзнула да раде робом. Не разумију се у економију, овде само једна фирма има монопол. Свашта !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕНАГЕР

27.11.2021 11:58

Келнер Оцигледно да се ради о конобарима Све би било много јасније када би се "знало" у којим клубовима су ти келнери радили викендом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

27.11.2021 14:51

Јесул насли цији су играци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

28.11.2021 00:02

Дје Далибор Ковацевиц сто је радио са њима

ОДГОВОРИТЕ