Uhapšena tri lica u Gradišci zbog trgovine drogom

Tom prilikom su lišena slobode tri lica inicijala M.G, D.P. i D.G. svi iz Gradiške.

Republika Srpska 27.11.2021 | 11:44
Uhapšena tri lica u Gradišci zbog trgovine drogom

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka juče su sproveli operativnu akciju kodnog naziva ,,Кelner“ koja je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga.

Tom prilikom su lišena slobode tri lica inicijala M.G, D.P. i D.G. svi iz Gradiške.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada Gradiška koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila vlasništvo istih i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, vatreno oružje kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Lica se sumnjiče da su u poslednjih godinu i po dana nabavljali, posjedovali i preprodavali opojnu drogu kokain korisnicima na području grada Gradiška.

Tokom dana, navedena lica će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet
oružja ili eksplozivnih materija“, biti sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka na dalje postupanje, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Z

27.11.2021 11:24

Burle???

ODGOVORITE
Name

Sram Ih Bilo

27.11.2021 11:57

I njih trojica se drznula da rade robom. Ne razumiju se u ekonomiju, ovde samo jedna firma ima monopol. Svašta !

ODGOVORITE
Name

MENAGER

27.11.2021 11:58

Kelner Ocigledno da se radi o konobarima Sve bi bilo mnogo jasnije kada bi se "znalo" u kojim klubovima su ti kelneri radili vikendom

ODGOVORITE
Name

Istina

27.11.2021 14:51

Jesul nasli ciji su igraci?

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

28.11.2021 00:02

Dje Dalibor Kovacevic sto je radio sa njima

ODGOVORITE