Истрага напада на аутобус у Дечанима иде у више праваца

Генерални директор косовске полиције Самедин Мехмети изјавио је да се истрага о нападу на аутобус у у селу Глођане код Дечана тренутно води у више праваца.

Србија 27.11.2021 | 11:31
Истрага напада на аутобус у Дечанима иде у више праваца

"На терену су све релевантне јединице. Тренутно имамо два или три колосека на којима радимо, али не можемо да дамо детаље јер је истрага у почетној фази", рекао је Мехмети, објавио је "Кљан Косова".

Додао је да полиција има сумње са одређеним основама, али да је је рано да се каже да ли има осумњиченог.

Подсетимо, три особе су убијене, а најмање две рањене у пуцњави на аутобус са ученицима у селу Глођане код Дечана.

Позивајуц́и се на изворе са лица места, медији преносе да је непозната особа пуцала на аутобус и убила возача и два ученика. Како наводе, настрадали ученици били су 2003. и 2004. годиште, а у питању су дечак и девојчица који се презивају Мустафај и Хамзај.

Рањени у синоц́њем нападну на аутобус у Глођану код Дечана успешно је оперисан и извађен му је метак из тела, саопштено је из болнице. Како наводи "Репортери", повређени је ван животне опасности, пренео је Тањуг.

(Спутњик ЕПА-ЕФЕ/ВАЛДРИН XХЕМАЈ) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде Сабац

27.11.2021 15:08

И наравно опет је полиција сваки педаљ земље претресла али поциниоца нигде као ни до сада сто никад нису пронасли ако је бас неко видео повиниоца и прија вио поциниоц обицно убиства као за децу на кулању за зереоце никад нико није осудјен јер тамо нема закона.

ОДГОВОРИТЕ