Бинго отворио још један центар

У петак 26. новембра компанија Бинго свечаним пресијецањем врпце отворила је нови тржни центар у Бановићима.

Босна и Херцеговина 26.11.2021 | 15:39
Бинго отворио још један центар

У овој општини присутни су дуже од 20 година, када су и први пут отворили трговину изван Тузле. Осим Робне куће, тада отворили су и два минимаркета. 

„У протеклих седам мјесеци градили смо овај објекат у чијој је изградњи учествовао велики број домаћих компанија. Затворили смо робну кућу у граду, а сви запослени уз 40 нових колега од данас раде у овом тржном центру, који укупно има 80 запослених. У склопу новог великог центра имамо хипермаркет, ресторан са 120 сједећих мјеста, играоницу, апотеку, ЦМ цосметиц маркет, цвјећару и други пратећи садржаји. Нови систем изградње са фасадним прозорима који пружају природно дневно освјетљење, не само да овај објекат подижу на још виши степен енергетске ефикасности, него читав амбијент чине веома угодним за куповину и боравак. У хипермаркету акценат је на одјелима гастро, деликатес, месница, пекара, свјеже воће и поврће, а када је у питању непрехрана, имамо одличну понуду технике, кућних потрепштина, текстила и обуће, играчака али и алата и ауто-козметике. Модеран ентеријер у ресторану и додатни садржаји у центру чине овај Бинго одличним мјестом за породичну куповину и дружење.“, казала је Татјана Пауноски, руководилац Службе маркетинга Бинга.

Да је ова компанија значајан инвеститор у општини Бановићи потврдио је и општински начелник Бего Гутић:

„Компанија Бинго коначно је и у Бановићима отворила овако велики објекат, јер су овдје присутни више од  двадесет година. Ово је значајна инвестиција за нашу Општину, отворена су нова радна мјеста, грађани Бановића добијају бољу и разноврснију понуду, али и модерно мјесто за окупљање и куповину.  Бинго може бити добар примјер и другим инвеститорима да се треба и исплати улагати у мање градове и мање средине. То су у овој компанији препознали и зато су из дана у дан све већи и бољи. Ми очекујемо нове инвестиције Бинга у Бановићима, односно да се настави наша добра сарадња и у наредном периоду, наравно, уз обострано задовољство. Надам  да ће Бинго проширити своју дјелатност  у нашој општини, да то неће остати само на трговини. Ова компанија  давно је изашла из оквира своје првобитне дјелатности и није то више само трговина и угоститељство. Данас Бинго производи, ствара нову вриједност. Лично ми је драго да је ријеч о домаћем бренду, домаћој компанији. Желим им пуно успјеха у раду и нових инвестиција.“

Бинго је поводом отварања припремио попусте, поклоне и пригодан програм, а сваког стотог купца су наградили бесплатном куповином. Завршавају ову за њих успјешну годину са 222 пословнице и више од 9.000 запослених у групацији.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Зика

26.11.2021 15:54

Најбољи сте свака цаст.Ако вас интересује један Објектс у Бијељини јавите се.Меил.ибрахимовиц1@фреенет.де.Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

26.11.2021 23:41

А сто сви на слици имају брњице? Гризу ли?

Name

Лепи

26.11.2021 16:28

Засто се не сирите по РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

гдје?

26.11.2021 18:20

Па у којем граду или вецем мјесту у РСу немају своје продајно мјесто?

Name

Мм

26.11.2021 19:41

Свака им цаст.

Name

Бинго

26.11.2021 19:21

Имате Бинго у Приједору Дрвенти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

26.11.2021 22:45

Ма само нека се зелени. Од јастучета за пресијецање траке до фасаде... Чисто да се зба ко су газде... Ја ипак купујем у Тропику.

ОДГОВОРИТЕ