Ријешена мистерија осмог путника у аутобусу смрти

Решена мистерија око осмог путника, који се претходних дана помињао међу преживелима у трагичној несрец́и на аутопуту Струма у ​​Бугарској.

Регион 26.11.2021 | 11:43
Ријешена мистерија осмог путника у аутобусу смрти

Према наводима бугарске телевизије БНТ, грешка се догодила у болници "Пирогов", јер је дошло до неслагања између списка повређених у несрец́и и списка учесника путовања македонског туристичког предузец́а.

Особа која је помињала Шадија Науфа ал Салеха који је уврштен на болничку листу путника аутобуса који се запалио и у ком је страдало 45 путника, реаговао је лично на телевизији објашњавајући да нема никакве везе са несрец́ом.

"Он је бугарски држављанин и у суботу је примљен на одељење трауме у болници 'Пирогов' због прелома руке. Тада се испоставља да је у клиници погрешно уписан у списак повређених у несрец́и. Салех је вец́ пуштен из болнице", јавио је БНТ.

Забуна је настала након што је бугарско јавно тужилаштво на конференцији за новинаре саопштило да су 44 тела извађена из аутобуса, а да је осам путника преживело. Раније је саопштено да је у несрец́и погинуло 45 путника.

Тако је испало да је једно име било "вишак".

(Косово онлине Фото: Агенције) 

Коментари / 0

Оставите коментар