Riješena misterija osmog putnika u autobusu smrti

Rešena misterija oko osmog putnika, koji se prethodnih dana pominjao među preživelima u tragičnoj nesreći na autoputu Struma u ​​Bugarskoj.

Region 26.11.2021 | 11:43
Riješena misterija osmog putnika u autobusu smrti

Prema navodima bugarske televizije BNT, greška se dogodila u bolnici "Pirogov", jer je došlo do neslaganja između spiska povređenih u nesreći i spiska učesnika putovanja makedonskog turističkog preduzeća.

Osoba koja je pominjala Šadija Naufa al Saleha koji je uvršten na bolničku listu putnika autobusa koji se zapalio i u kom je stradalo 45 putnika, reagovao je lično na televiziji objašnjavajući da nema nikakve veze sa nesrećom.

"On je bugarski državljanin i u subotu je primljen na odeljenje traume u bolnici 'Pirogov' zbog preloma ruke. Tada se ispostavlja da je u klinici pogrešno upisan u spisak povređenih u nesreći. Saleh je već pušten iz bolnice", javio je BNT.

Zabuna je nastala nakon što je bugarsko javno tužilaštvo na konferenciji za novinare saopštilo da su 44 tela izvađena iz autobusa, a da je osam putnika preživelo. Ranije je saopšteno da je u nesreći poginulo 45 putnika.

Tako je ispalo da je jedno ime bilo "višak".

(Kosovo online Foto: Agencije) 

Komentari / 0

Ostavite komentar