Преминуо пјевач Звезда Гранда Јасмин Хасић

Јасмин Хасић, некадашњи учесник и финалиста музичког такмичења "Звезде Гранда", преминуо је након дуге и тешке болести у 36.години.

Магазин 25.11.2021 | 20:30
Преминуо пјевач Звезда Гранда Јасмин Хасић

Ова вест потресла је естраду, као и многобројне фанове који се од талентованог момка из Сребреника опраштају дирљивим речима на друштвеним мрежама.

- Оде млад момак и колега, нека Бог да снаге његовој породици, а њему рајски мир - написао је певач Хако Шљивар, док се његова колегиница Лејла Захировић опростила поруком:

- Драги Јашко, остала сам без речи, нема ствари да олакша бол и тугу, разочарење! Ово је огроман губитак, велики човек, певачина, диван супруг, диван отац… Волећу те брате мој заувек.

На профилу његове супруге Јасмине Слањанкић Хасић нижу се поруке подршке и жаљења због огромног губитка који их задесио, преноси "Гранд".

Подсетимо, певачу се након операције у Турској здравствено стање нагло погоршало, због чега је његова породица спровела акцију пркљупљања крви којој су одазвале многе Јасминове колеге, пријатељи и поштоваоци. Тим поводом певач и његова супруга огласили су се на друштвеним мрежама и изразили захвалност свима коју су брзом реакцијом учествовали у овом хуманитарном гесту.

- На крају само траг наших дела остаје... Све остало није важно. Ни новац ни слава. Само оно што јесмо и што носимо у себи. Гклаву горе! Кад живот покаже канџе, ти покажи борбеност. Милион пута се сломи срце да би постало цело. Само најјачи постају најбољи. А мени..., мени срце к'о кућа, толико те људи воли и цени..., ни замислити не можеш. Поносан буди. Можемо ми све - написала је пре само пар дана његова Јасмина са којом има двоје деце.

Иначе, Јасмин је рођен у Сребренику. За учешће у "Звездама Гранда" пријавио се давне 2013. године, а улазак у финале такмичења и популарност стекао је 2014.

(Блиц.рс)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Грађанин

25.11.2021 21:10

Почивао у миру Божијем. Искрено саучешће породици, родбини и пријатељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

25.11.2021 21:54

Жалосно и тужно. Млад човјек. 😥

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика и правда

25.11.2021 22:43

Саучешће породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

26.11.2021 01:31

Туга сауцесце породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

26.11.2021 08:09

Поцивај у миру..... Породици искрено сауцесце.... 😪

ОДГОВОРИТЕ