Preminuo pjevač Zvezda Granda Jasmin Hasić

Jasmin Hasić, nekadašnji učesnik i finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36.godini.

Magazin 25.11.2021 | 20:30
Preminuo pjevač Zvezda Granda Jasmin Hasić

Ova vest potresla je estradu, kao i mnogobrojne fanove koji se od talentovanog momka iz Srebrenika opraštaju dirljivim rečima na društvenim mrežama.

- Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir - napisao je pevač Hako Šljivar, dok se njegova koleginica Lejla Zahirović oprostila porukom:

- Dragi Jaško, ostala sam bez reči, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovek, pevačina, divan suprug, divan otac… Voleću te brate moj zauvek.

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hasić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji ih zadesio, prenosi "Grand".

Podsetimo, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci. Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu.

- Na kraju samo trag naših dela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Gklavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni..., meni srce k'o kuća, toliko te ljudi voli i ceni..., ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve - napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece.

Inače, Jasmin je rođen u Srebreniku. Za učešće u "Zvezdama Granda" prijavio se davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost stekao je 2014.

(Blic.rs)

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Građanin

25.11.2021 20:10

Počivao u miru Božijem. Iskreno saučešće porodici, rodbini i prijateljima.

ODGOVORITE
Name

Mika

25.11.2021 20:54

Žalosno i tužno. Mlad čovjek. ?

ODGOVORITE
Name

Politika i pravda

25.11.2021 21:43

Saučešće porodici

ODGOVORITE
Name

Stanko

26.11.2021 00:31

Tuga saucesce porodici

ODGOVORITE
Name

Slavko

26.11.2021 07:09

Pocivaj u miru..... Porodici iskreno saucesce.... ?

ODGOVORITE