Народу не требају ловачке приче него излаз из кризе и све теже економске ситуације

- Било је то само бусање у прса за добијање гласова јер сви знају да Додик једно прича јавности, а друго потпуно супротно странцима...

Република Српска 25.11.2021 | 10:54
Народу не требају ловачке приче него излаз из кризе и све теже економске ситуације

- Додикова ретерирања постало је сувишно и коментарисати јер исте сценарије гледамо годинама - поручио је Мирко Шаровић поводом изјаве Кристијана Шмита да је Додик одустао од формирања Војске Републике Српске.

"У стварности, он никада није ни планирао издвајање Војске Републике Српске нити је имао било какав рационалан план за тако нешто. Било је то само бусање у прса за добијање гласова јер сви знају да Додик једно прича јавности, а друго а потпуно супротно странцима. Јесмо ли и из једне изјаве из међународних кругова чули да су од Додика добили чврсте ставове? Не, увијек су на дјелу пристанак на све, компромис и ‘омекшавање’ , уз неке нове спинове за јавност", наводи Шаровић. 

Он каже да је и прије мјесец дана након састанка са предсједником Србије Александром Вучићем било је јасно да од Додикове велике приче нема ништа, а што је потврђено и након састанка са Габријелом Ескобаром, специјалним изаслаником САД-а за западни Балкан. 

"Све што се сада дешава је тражење излазне стратегије са јединим циљем - да јавност и гласачи то не примијете. Бар до избора", нагласио је предсједник СДС-а.

Шаровић је поручио да становништву Републике Српске не требају Додикове ‘ловачке приче’, него рјешења за кризе и излазак из све теже економске ситуације, што је главни задатак сваке нормалне власти.

(БН) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Ја

25.11.2021 10:07

Па дајте ви из опозиције бар један приједлог а не само критикујете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

25.11.2021 12:55

Опозиција и треба да дјелује као корективни фактор и са пуним правом треба и морају да критикују све негативно. Шаровић је рекао како јесте. Додик Милорад једно мисли, друго прича, треће ради, а четврто планира. Он није ни двосмислен и тросмислен, вец четверосмислен. А овај Дане што каже предложи нешто, очигледно је страначки бот или острашћени Додиковац, и прави се блесав као да не зна какви су преваранти у власти. Опозиција предложи, власт ископира и мало коригује предлог, реализује га, и у предизборној кампањи тај резултат представи као свој лични успјех. Народ заборавља шта је јуче доручковао а камоли да ће се сјетити да је тај резултат заправо иницијатива и предлог опозиције. Е мој Дане па не копчамо се ми сви на леђима.

Name

Радован

25.11.2021 13:20

Тако је Мирко. Русите багру, и Богу су додијали.

Name

Дане

25.11.2021 14:38

Како да дају кад се само боре за фотеље. Немају они идеја само лупају један дан овако други дан онако.

Name

Дане

25.11.2021 10:24

Ти боље да ћутиш кад ништа паметније нема да кажеш. Гласаш против РС и сад си се нашао да нешта причаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лацкy

25.11.2021 11:10

Нека си им рекао Мирко, нека се црвене од стида..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

25.11.2021 11:11

Саровицу, никад Додик није прицао о фабрикама нити економији. Он је преварант и криминалац. Цитас ли ти Васковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

25.11.2021 14:05

Ловац, па немој шупље приче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

25.11.2021 14:32

Ми немамо нити позивију нити опозицију.Само се надуруну. Народе,дајте до избора да надјемо политицко нормално руководство. То вази И за Федерацију.

ОДГОВОРИТЕ