Narodu ne trebaju lovačke priče nego izlaz iz krize i sve teže ekonomske situacije

- Bilo je to samo busanje u prsa za dobijanje glasova jer svi znaju da Dodik jedno priča javnosti, a drugo potpuno suprotno strancima...

Republika Srpska 25.11.2021 | 10:54
Narodu ne trebaju lovačke priče nego izlaz iz krize i sve teže ekonomske situacije

- Dodikova reteriranja postalo je suvišno i komentarisati jer iste scenarije gledamo godinama - poručio je Mirko Šarović povodom izjave Кristijana Šmita da je Dodik odustao od formiranja Vojske Republike Srpske.

"U stvarnosti, on nikada nije ni planirao izdvajanje Vojske Republike Srpske niti je imao bilo kakav racionalan plan za tako nešto. Bilo je to samo busanje u prsa za dobijanje glasova jer svi znaju da Dodik jedno priča javnosti, a drugo a potpuno suprotno strancima. Jesmo li i iz jedne izjave iz međunarodnih krugova čuli da su od Dodika dobili čvrste stavove? Ne, uvijek su na djelu pristanak na sve, kompromis i ‘omekšavanje’ , uz neke nove spinove za javnost", navodi Šarović. 

On kaže da je i prije mjesec dana nakon sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem bilo je jasno da od Dodikove velike priče nema ništa, a što je potvrđeno i nakon sastanka sa Gabrijelom Eskobarom, specijalnim izaslanikom SAD-a za zapadni Balkan. 

"Sve što se sada dešava je traženje izlazne strategije sa jedinim ciljem - da javnost i glasači to ne primijete. Bar do izbora", naglasio je predsjednik SDS-a.

Šarović je poručio da stanovništvu Republike Srpske ne trebaju Dodikove ‘lovačke priče’, nego rješenja za krize i izlazak iz sve teže ekonomske situacije, što je glavni zadatak svake normalne vlasti.

(BN) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Ja

25.11.2021 11:07

Pa dajte vi iz opozicije bar jedan prijedlog a ne samo kritikujete

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

25.11.2021 13:55

Opozicija i treba da djeluje kao korektivni faktor i sa punim pravom treba i moraju da kritikuju sve negativno. Šarović je rekao kako jeste. Dodik Milorad jedno misli, drugo priča, treće radi, a četvrto planira. On nije ni dvosmislen i trosmislen, vec četverosmislen. A ovaj Dane što kaže predloži nešto, očigledno je stranački bot ili ostrašćeni Dodikovac, i pravi se blesav kao da ne zna kakvi su prevaranti u vlasti. Opozicija predloži, vlast iskopira i malo koriguje predlog, realizuje ga, i u predizbornoj kampanji taj rezultat predstavi kao svoj lični uspjeh. Narod zaboravlja šta je juče doručkovao a kamoli da će se sjetiti da je taj rezultat zapravo inicijativa i predlog opozicije. E moj Dane pa ne kopčamo se mi svi na leđima.

Name

Radovan

25.11.2021 14:20

Tako je Mirko. Rusite bagru, i Bogu su dodijali.

Name

Dane

25.11.2021 15:38

Како да дају кад се само боре за фотеље. Немају они идеја само лупају један дан овако други дан онако.

Name

Dane

25.11.2021 11:24

Ти боље да ћутиш кад ништа паметније нема да кажеш. Гласаш против РС и сад си се нашао да нешта причаш.

ODGOVORITE
Name

Lacky

25.11.2021 12:10

Neka si im rekao Mirko, neka se crvene od stida..

ODGOVORITE
Name

Stane

25.11.2021 12:11

Sarovicu, nikad Dodik nije pricao o fabrikama niti ekonomiji. On je prevarant i kriminalac. Citas li ti Vaskovica.

ODGOVORITE
Name

Alo

25.11.2021 15:05

Lovac, pa nemoj šuplje priče!

ODGOVORITE
Name

Mi

25.11.2021 15:32

Mi nemamo niti poziviju niti opoziciju.Samo se nadurunu. Narode,dajte do izbora da nadjemo politicko normalno rukovodstvo. To vazi I za Federaciju.

ODGOVORITE