Бода Нинковић се враћа рокенролу: Глумац објавио албум после 44 године!

Глумац Слободан Бода Нинковић одлази у заслужену пензију, па ће моћи да се посвети својој првој љубави - музици. После 44 године, Самостална занатска музичко-деликатесна радионица и најбољи екс-Ју рок бенд ОПС, за који нико није чуо, објављује свој први студијски албум под називом "Мала продавница деликатеса".

Забава 24.11.2021 | 21:48
Бода Нинковић се враћа рокенролу: Глумац објавио албум после 44 године!

На издању се налази десет деликатесних љубавних песама заустављених у развоју, надограђених искуством, и животним и музичким, са потпуно новим аранжманима, али, како кажу, неодвојивих од доброг рокенрола.

 
Slobodan Boda Ninković
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

- За вино се каже да што је старије - то је боље! Таква је и ракија кад добро одстоји. После скоро пола века овај албум је баш као ракија: љут таман колико треба, помало и горакне, кроз грло клизи, скоро да се не осећа, али се у грудима шири као пријатна топлота. Зато се у умереној количини препоручује као еликсир, али, ако се претера, може лако да ухвати. Само што ујутро глава не боли. Јер је све потпуно природно - поручују из овог бенда у саопштењу.

Гарантују и потписују: Слободан Нинковић Бода, оснивач бенда, аутор музике, коаутор понеког текста и главни вокал; Јовица Тишма Јоцко, суоснивач бенда, аутор текстова, креатор сценског наступа и фалш вокал (рецидив из времена када је ОПС био октет); Драгољуб Мартић Браца, гитариста и аранжер; Миодраг Надашкић Нале, клавијатуриста и аранжер; Зоран Лазаревић Зоћа, басиста и аранжер, и Лазар Пантић Лаза-дете, бубњар и аранжер.

Издање ће новинарима бити представљено на промоцији 29. новембра, тачно у подне, у Комбанк дворани, бившем Дому синдиката.

Slobodan Boda Ninković
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар