Boda Ninković se vraća rokenrolu: Glumac objavio album posle 44 godine!

Glumac Slobodan Boda Ninković odlazi u zasluženu penziju, pa će moći da se posveti svojoj prvoj ljubavi - muzici. Posle 44 godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i najbolji eks-Ju rok bend OPS, za koji niko nije čuo, objavljuje svoj prvi studijski album pod nazivom "Mala prodavnica delikatesa".

Zabava 24.11.2021 | 21:48
Boda Ninković se vraća rokenrolu: Glumac objavio album posle 44 godine!

Na izdanju se nalazi deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali, kako kažu, neodvojivih od dobrog rokenrola.

 
Slobodan Boda Ninković
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

- Za vino se kaže da što je starije - to je bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali, ako se pretera, može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno - poručuju iz ovog benda u saopštenju.

Garantuju i potpisuju: Slobodan Ninković Boda, osnivač benda, autor muzike, koautor ponekog teksta i glavni vokal; Jovica Tišma Jocko, suosnivač benda, autor tekstova, kreator scenskog nastupa i falš vokal (recidiv iz vremena kada je OPS bio oktet); Dragoljub Martić Braca, gitarista i aranžer; Miodrag Nadaškić Nale, klavijaturista i aranžer; Zoran Lazarević Zoća, basista i aranžer, i Lazar Pantić Laza-dete, bubnjar i aranžer.

Izdanje će novinarima biti predstavljeno na promociji 29. novembra, tačno u podne, u Kombank dvorani, bivšem Domu sindikata.

Slobodan Boda Ninković
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar