Кијану Ривс у црквеном браку са Виноном већ 29 година, а венчали се у филму?!

Како ствари стоје, Кијану Ривс и Винона Рајдер су у браку дугом 29 година, али не грађанском, већ црквеном.

Забава 23.11.2021 | 22:27
Кијану Ривс у црквеном браку са  Виноном већ 29 година, а венчали се у филму?!

Прошло је 29 година од снимања филма "Брам Стокер’с Драцула", а глумац Кијану Ривс тек сада је потврдио да је све ово време у браку са колегиницом Виноном Рајдер, не пред народом, али пред Богом да.

"На снимању филма обављена је права церемонија црквеног венчања са румунским свештеником. Винона ми је то потврдила и Копола. Тако да, изгледа да смо у браку пред Богом", рекао је Кијану Ривс (57) за "Есqуире".

Прича о црквеном венчању и црквеном браку Виноне и Кијануа постала је популарна у медијима када је Винона Рајдер пре неколико година изјавила да се случајно венчала за колегу на снимању "Брам Сокер'с Драцула" 1992. године.

"Стварно смо се венчали. Не шалим се, кунем се. Венчали смо се и у стварном животу. Копола је за сцену венчања ангажовао румунског свештеника. Урадили смо све по протоколу. Мислим да смо венчани", рекла је Винона за "Ентертаинмент Wееклy". Винона од тада у шали Кијана назива супругом.

Kijanu Rivs
фото: Профимедиа

"С времена на време стигне ми порука - Ћао мужу. Нисам веровао у причу да смо венчани, али онда је Копола контактирао Винону и јавно рекао: 'Да, то се заиста десило, свештеник је извео праву церемонију"', испричао је Кијану Ривс 2019. године у емисији "Тхе Талк".

Франсис Форд Копола, редитељ филма, за Тхе Гуардиан" у августу 2018. године испричао је да је желео аутентичну сцену.

"Кад смо завршили снимање, схватили смо да су Кијану и Винона зараво заиста венчани", рекао је Копола.

Frensis Ford Kopola
фото: Профимедиа

(Курир.рс/А.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар