Kijanu Rivs u crkvenom braku sa Vinonom već 29 godina, a venčali se u filmu?!

Kako stvari stoje, Kijanu Rivs i Vinona Rajder su u braku dugom 29 godina, ali ne građanskom, već crkvenom.

Zabava 23.11.2021 | 22:27
Kijanu Rivs u crkvenom braku sa  Vinonom već 29 godina, a venčali se u filmu?!

Prošlo je 29 godina od snimanja filma "Bram Stoker’s Dracula", a glumac Kijanu Rivs tek sada je potvrdio da je sve ovo vreme u braku sa koleginicom Vinonom Rajder, ne pred narodom, ali pred Bogom da.

"Na snimanju filma obavljena je prava ceremonija crkvenog venčanja sa rumunskim sveštenikom. Vinona mi je to potvrdila i Kopola. Tako da, izgleda da smo u braku pred Bogom", rekao je Kijanu Rivs (57) za "Esquire".

Priča o crkvenom venčanju i crkvenom braku Vinone i Kijanua postala je popularna u medijima kada je Vinona Rajder pre nekoliko godina izjavila da se slučajno venčala za kolegu na snimanju "Bram Soker's Dracula" 1992. godine.

"Stvarno smo se venčali. Ne šalim se, kunem se. Venčali smo se i u stvarnom životu. Kopola je za scenu venčanja angažovao rumunskog sveštenika. Uradili smo sve po protokolu. Mislim da smo venčani", rekla je Vinona za "Entertainment Weekly". Vinona od tada u šali Kijana naziva suprugom.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

"S vremena na vreme stigne mi poruka - Ćao mužu. Nisam verovao u priču da smo venčani, ali onda je Kopola kontaktirao Vinonu i javno rekao: 'Da, to se zaista desilo, sveštenik je izveo pravu ceremoniju"', ispričao je Kijanu Rivs 2019. godine u emisiji "The Talk".

Fransis Ford Kopola, reditelj filma, za The Guardian" u avgustu 2018. godine ispričao je da je želeo autentičnu scenu.

"Kad smo završili snimanje, shvatili smo da su Kijanu i Vinona zaravo zaista venčani", rekao je Kopola.

Frensis Ford Kopola
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar