Бритни стиже код Опре: Летеће перје кад буде проговорила!

Певачица Бритни Спирс (39) снимила је видео за друштвене мреже у ком је испричала шта све може да ради сад кад се старатељство завршило и да је срамота уопште да говори о свему

Забава 22.11.2021 | 21:46
Бритни стиже код Опре:  Летеће перје кад буде проговорила!

Најавила је и велики интервју код Опре Винфри (67), у ком ће целом свету открити све ужасе старатељства.

- Јако ми је непријатно да кажем да никад нисам видела готовину нити возила свој ауто. Сваки дан се пробудим и питам како ми је моја породица могла све то да учини - написала је уз искрени видео.

- Одговорићу на вам на питање које ме стално питате, а то је шта ћу учинити сад кад је готово. Јако добро питање! - започела је Бритни. Затим је објаснила шта планира:

- Била сам под старатељством 13 година, а то је јако дуг период кад си у ситуацији у којој не желиш бити. Захвална сам искрено за сваки дан, и веселе ме мале ствари попут поседовања кључева за ауто или куповина свећа. Те мале ствари за нас жене чине огромну разлику.

Бритни је истакла како није дошла бити жртва, јер је са жртвама живела цело своје детињство, те да је зато и отишла од куће и радила 20 година:

- Ја сам ту да будем заговорник особа са стварним инвалидитетом и стварним болестима, не могу ни замислити шта је систем учинио тим људима. Надам се да ће моја прича утицати и направити неке промене у корумпираном систему - закључила је.

О потенцијалном интервјуу Бритни Спирс код Опре Винфри шушка се од марта ове године, док су сада, након овог певачициног видеа, све већи изгледи да ће се и десити. Уколико се ова емисија реализује, сматра се да ће надмашти најгледанију - ону у којој су гостовали Хари и Меган Маркл.

Бритни се и захвалила се обожаваоцима који су ју подржавали кроз #фреебритнеy покрет.

- Спасили сте ми живот, збиља. Имаћемо добру годину и добар Божић, Бог вас све благословио.

година: