Britni stiže kod Opre: Leteće perje kad bude progovorila!

Pevačica Britni Spirs (39) snimila je video za društvene mreže u kom je ispričala šta sve može da radi sad kad se starateljstvo završilo i da je sramota uopšte da govori o svemu

Zabava 22.11.2021 | 21:46
Britni stiže kod Opre:  Leteće perje kad bude progovorila!

Najavila je i veliki intervju kod Opre Vinfri (67), u kom će celom svetu otkriti sve užase starateljstva.

- Jako mi je neprijatno da kažem da nikad nisam videla gotovinu niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako mi je moja porodica mogla sve to da učini - napisala je uz iskreni video.

- Odgovoriću na vam na pitanje koje me stalno pitate, a to je šta ću učiniti sad kad je gotovo. Jako dobro pitanje! - započela je Britni. Zatim je objasnila šta planira:

- Bila sam pod starateljstvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš biti. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i vesele me male stvari poput posedovanja ključeva za auto ili kupovina sveća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku.

Britni je istakla kako nije došla biti žrtva, jer je sa žrtvama živela celo svoje detinjstvo, te da je zato i otišla od kuće i radila 20 godina:

- Ja sam tu da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima, ne mogu ni zamisliti šta je sistem učinio tim ljudima. Nadam se da će moja priča uticati i napraviti neke promene u korumpiranom sistemu - zaključila je.

O potencijalnom intervjuu Britni Spirs kod Opre Vinfri šuška se od marta ove godine, dok su sada, nakon ovog pevačicinog videa, sve veći izgledi da će se i desiti. Ukoliko se ova emisija realizuje, smatra se da će nadmašti najgledaniju - onu u kojoj su gostovali Hari i Megan Markl.

Britni se i zahvalila se obožavaocima koji su ju podržavali kroz #freebritney pokret.

- Spasili ste mi život, zbilja. Imaćemo dobru godinu i dobar Božić, Bog vas sve blagoslovio.

godina:

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar