Како изгледа живот мушке проститутке

Постоје одређени стереотипи о томе чиме се тачно бави жиголо. Њих двојица су ријешили да отворе душу и открију многе детаље у вези са њиховим послом.

Забава 22.11.2021 | 13:41
Како изгледа живот мушке проститутке

Први је желио да остане анониман.

На питање да ли је могао увијек да се довољно узбуди како би имао секс или је то морао да буде ипак неко ко му је био привлачан пише Мондо.

- Ситуација у којој нећу моћи да се узбудим је увијек био највећи страх који сам имао, али када би наступило вријеме за шоу обично сам већ био довољно напа*ен тако да послије није било проблема у спаваћој соби. Било је и чудних тренутака када сам знао да нећу бити на нивоу задатка без неке помоћи, али сам имао вијагру при руци за такве случајеве. Е сад, дешавало се, додуше ријетко, да су клијенти који су ме искрено привукли жељели више, али да ја нисам могао. Оба ова случаја су била изузетно ријетка, нисам волио да се осјећам као да морам да узимам пилуле да бих обавио свој посао, па ако бих имао сесију са клијенткињом којој је било тако тешко да ме напа*и или је била незасита до те мјере да бих, ако бих наставио наудио себи, онда бих прекидао виђања са њима.

Каже да је постао жиголо због дјевојке коју није оженио.

- Дјевојка за коју сам мислио да ћу је оженити се одселила због каријере. И онда ми се једна познаница набацивала и имали смо секс. Рекла ми је да сам одличан у сексу, посебно у оралном. Али ја сам хтио да то буде секс за једно вече и ништа више. Она је наваљивала да се видимо поново а ја сам одбијао. У једном тренутку ми је понудила 100 долара да бих спавао са њом и ето, тако је кренуло – рекао је он.

А шта заправо његов посао подразумјева?

-Углавном дружење. Секс и изглед (имао сам фантастично тијело у то време) су ми били главни адути, али већина клијенткиња је хтјела више од тога. Дакле, плаћене вечере, шетње по парковима, плаћени излети за викенд, такве ствари. Жељеле су то идеално романтично искуство и ја бих се увијек потрудио да им то пружим – рекао је он.

Најчешће клијенткиње су биле жене у касним двадесетим и раним тридесетим.

Што се старости тиче, варирало је. Најстарија жена коју сам имао била је у раним 50-им, али најчешће су то биле пословне жене у касним 20-им или раним 30-им. Биле су превише фокусиране на своју каријеру да би могле да одрже озбиљну везу, али ипак су жудјеле за незаборавним искуствима са пажљивим и искусним мушкарцима. Што се неких фантазија тиче, клијенткиње скоро никад нису тражиле ништа специјално.

Једна је тражила да носим омиљени сат и кравату њеног мужа док смо били на састанцима. Понекад би причала са мном као да сам јој био муж када су били млади, шутио бих и миловао је по руци у тим тренуцима. Осјећао сам да има неки губитак који треба да преброди, плашио сам се да проговорим када би се присјећала јер нисам желио да јој то уништим – рекао је он.

С друге стране, његов “колега” је био много отворенији. Зове се Андрија и има 28 година. Ради као жиголо посљедњих седам година. Не жели да ради преко агенције већ је сам свој газда. Када је добар мјесец он има по 3-4 клијенткиње седмично.

- Може да буде само прави секс. Један сат. Уђи, изађи и готови сте. А некада се све сведе на састанак, вечеру и загрљај. И ето, могу да урадим сензуалну масажу. Такође ми се јављају и парови – прича он.

Али упркос томе што је плаћен да ради нешто што воли – да има секс – каже да то што је жиголо има успона и падова.

- Понекад заиста уживам радећи ово, а понекад се питам због чега ја све ово радим. То је као са сваким послом… имате добре и лоше тренутке – рекао је он додавши да сат времена наплаћује и до 300 евра.

(Мондо) 


 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мики

22.11.2021 13:22

само 300 евра? и не старије окд 50 година. аматеризам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бомбаш

22.11.2021 14:23

Питајте ове Папке из Скупстине

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИГОЛО

22.11.2021 17:34

Ја цу за 200 еура иммам и фиксалну касу.

ОДГОВОРИТЕ