Kako izgleda život muške prostitutke

Postoje određeni stereotipi o tome čime se tačno bavi žigolo. Njih dvojica su riješili da otvore dušu i otkriju mnoge detalje u vezi sa njihovim poslom.

Zabava 22.11.2021 | 13:41
Kako izgleda život muške prostitutke

Prvi je želio da ostane anoniman.

Na pitanje da li je mogao uvijek da se dovoljno uzbudi kako bi imao seks ili je to morao da bude ipak neko ko mu je bio privlačan piše Mondo.

- Situacija u kojoj neću moći da se uzbudim je uvijek bio najveći strah koji sam imao, ali kada bi nastupilo vrijeme za šou obično sam već bio dovoljno napa*en tako da poslije nije bilo problema u spavaćoj sobi. Bilo je i čudnih trenutaka kada sam znao da neću biti na nivou zadatka bez neke pomoći, ali sam imao vijagru pri ruci za takve slučajeve. E sad, dešavalo se, doduše rijetko, da su klijenti koji su me iskreno privukli željeli više, ali da ja nisam mogao. Oba ova slučaja su bila izuzetno rijetka, nisam volio da se osjećam kao da moram da uzimam pilule da bih obavio svoj posao, pa ako bih imao sesiju sa klijentkinjom kojoj je bilo tako teško da me napa*i ili je bila nezasita do te mjere da bih, ako bih nastavio naudio sebi, onda bih prekidao viđanja sa njima.

Kaže da je postao žigolo zbog djevojke koju nije oženio.

- Djevojka za koju sam mislio da ću je oženiti se odselila zbog karijere. I onda mi se jedna poznanica nabacivala i imali smo seks. Rekla mi je da sam odličan u seksu, posebno u oralnom. Ali ja sam htio da to bude seks za jedno veče i ništa više. Ona je navaljivala da se vidimo ponovo a ja sam odbijao. U jednom trenutku mi je ponudila 100 dolara da bih spavao sa njom i eto, tako je krenulo – rekao je on.

A šta zapravo njegov posao podrazumjeva?

-Uglavnom druženje. Seks i izgled (imao sam fantastično tijelo u to vreme) su mi bili glavni aduti, ali većina klijentkinja je htjela više od toga. Dakle, plaćene večere, šetnje po parkovima, plaćeni izleti za vikend, takve stvari. Željele su to idealno romantično iskustvo i ja bih se uvijek potrudio da im to pružim – rekao je on.

Najčešće klijentkinje su bile žene u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim.

Što se starosti tiče, variralo je. Najstarija žena koju sam imao bila je u ranim 50-im, ali najčešće su to bile poslovne žene u kasnim 20-im ili ranim 30-im. Bile su previše fokusirane na svoju karijeru da bi mogle da održe ozbiljnu vezu, ali ipak su žudjele za nezaboravnim iskustvima sa pažljivim i iskusnim muškarcima. Što se nekih fantazija tiče, klijentkinje skoro nikad nisu tražile ništa specijalno.

Jedna je tražila da nosim omiljeni sat i kravatu njenog muža dok smo bili na sastancima. Ponekad bi pričala sa mnom kao da sam joj bio muž kada su bili mladi, šutio bih i milovao je po ruci u tim trenucima. Osjećao sam da ima neki gubitak koji treba da prebrodi, plašio sam se da progovorim kada bi se prisjećala jer nisam želio da joj to uništim – rekao je on.

S druge strane, njegov “kolega” je bio mnogo otvoreniji. Zove se Andrija i ima 28 godina. Radi kao žigolo posljednjih sedam godina. Ne želi da radi preko agencije već je sam svoj gazda. Kada je dobar mjesec on ima po 3-4 klijentkinje sedmično.

- Može da bude samo pravi seks. Jedan sat. Uđi, izađi i gotovi ste. A nekada se sve svede na sastanak, večeru i zagrljaj. I eto, mogu da uradim senzualnu masažu. Takođe mi se javljaju i parovi – priča on.

Ali uprkos tome što je plaćen da radi nešto što voli – da ima seks – kaže da to što je žigolo ima uspona i padova.

- Ponekad zaista uživam radeći ovo, a ponekad se pitam zbog čega ja sve ovo radim. To je kao sa svakim poslom… imate dobre i loše trenutke – rekao je on dodavši da sat vremena naplaćuje i do 300 evra.

(Mondo) 


 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Miki

22.11.2021 13:22

samo 300 evra? i ne starije okd 50 godina. amaterizam

ODGOVORITE
Name

Bombaš

22.11.2021 14:23

Pitajte ove Papke iz Skupstine

ODGOVORITE
Name

ZIGOLO

22.11.2021 17:34

Ja cu za 200 eura immam i fiksalnu kasu.

ODGOVORITE