Шипово: Насрнуо ножем на полицајце, па им оштетио возило

Лице из Шипова чији су иницијали С.М. ухапшено је због напада ножем на полицијске службенике којима је каменом оштетио и возило, а у свему томе један полицајац је и повријеђен, саопштила је Полицијска управа Мркоњић Град.

Република Српска 19.11.2021 | 10:19
Шипово: Насрнуо ножем на полицајце, па им оштетио возило

Полицијској станици Шипово јуче је око 12.00 часова пријављено да је С.М. физички насрнуо на лице чији су иницијали Д.М. испред његове породичне куће у мјесту Ваган.

Полиција је пронашла С.М. у кући у којој тренутно борави у Вагану, те га позвала да изађе како би обавили информативни разговор, али је он изашао упућујући им погрдне ријечи и са ножем насрнуо на полицијске службенике.

Након тога, осумњичени је бацио камен на службено возило, које је том приликом оштетио, након чега се вратио у кућу, наводи се у саопштењу.

Приликом свих дешавања повријеђен је један полицајац којем је медицинска помоћ указана у Дому здравља Шипово, након чега је упућен на даље лијечење у Универзитетско клинички центар Републике Српске.

С обзиром на то да осумњичени није желио да сарађује са полицијом, на терен је изашла Јединица жандармерије Полицијске управе Мркоњић Град који су савладали пријављеног и лишили га слободе.

О свим околностима обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 

(Срна  Фото:Илустрација)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Драган

19.11.2021 09:38

Полиција је преблага! Нож је убојито оружје, напад ножем је напад на живот. На напад на живот се одговори употребом ватреног оружја. Два у груди и довиђења! И то да немаш грижу савести, као у рату да си погодио непријатеља који је кренуо на тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ. Б.

19.11.2021 11:10

Свака част на коментару! Да је предаме изашао са ножем у руци неби имао времена ни трепнути већ би био упуцан.

Name

Милојко

19.11.2021 09:58

Па што га нису позвали на разговор? Што му имају ићи кући са службеним аутом на разговор? Јасно је да се тиме врши стигматизација лица и да комшије ликују кад им се долази кући. Од наше полиције се у одређеним ситиацијама не може дисати. Легитимишу без разлога, поготово уз штићене објекте - само да испуне неке бонусе, стално неке акције у саобраћају па не прође ни дан том приликом да те не зауставе.Неке ствари се раде дискретно и не треба се вршити пресија над ионако напаћеним народом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дју

19.11.2021 11:28

Њихова дузност је да злостављају

Name

Ре

19.11.2021 11:33

Ма немој. Јеси ли процитао текст или само лупетас онако. Видис ли да је то лице пријављено да је напао друго лице. Па ста је требала полиција, доци и уруцити му позив. Е сваста...

Name

Мир

19.11.2021 12:58

Неради се о нормалној особи

Name

Албанац

20.11.2021 04:20

Знаци. Напао је возило..одма код механицара. Или јос боље купите нова . Ова су остарила

ОДГОВОРИТЕ