Šipovo: Nasrnuo nožem na policajce, pa im oštetio vozilo

Lice iz Šipova čiji su inicijali S.M. uhapšeno je zbog napada nožem na policijske službenike kojima je kamenom oštetio i vozilo, a u svemu tome jedan policajac je i povrijeđen, saopštila je Policijska uprava Mrkonjić Grad.

Republika Srpska 19.11.2021 | 10:19
Šipovo: Nasrnuo nožem na policajce, pa im oštetio vozilo

Policijskoj stanici Šipovo juče je oko 12.00 časova prijavljeno da je S.M. fizički nasrnuo na lice čiji su inicijali D.M. ispred njegove porodične kuće u mjestu Vagan.

Policija je pronašla S.M. u kući u kojoj trenutno boravi u Vaganu, te ga pozvala da izađe kako bi obavili informativni razgovor, ali je on izašao upućujući im pogrdne riječi i sa nožem nasrnuo na policijske službenike.

Nakon toga, osumnjičeni je bacio kamen na službeno vozilo, koje je tom prilikom oštetio, nakon čega se vratio u kuću, navodi se u saopštenju.

Prilikom svih dešavanja povrijeđen je jedan policajac kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Šipovo, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

S obzirom na to da osumnjičeni nije želio da sarađuje sa policijom, na teren je izašla Jedinica žandarmerije Policijske uprave Mrkonjić Grad koji su savladali prijavljenog i lišili ga slobode.

O svim okolnostima obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. 

(Srna  Foto:Ilustracija)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Dragan

19.11.2021 09:38

Policija je preblaga! Nož je ubojito oružje, napad nožem je napad na život. Na napad na život se odgovori upotrebom vatrenog oružja. Dva u grudi i doviđenja! I to da nemaš grižu savesti, kao u ratu da si pogodio neprijatelja koji je krenuo na tebe.

ODGOVORITE
Name

Đ. B.

19.11.2021 11:10

Svaka čast na komentaru! Da je predame izašao sa nožem u ruci nebi imao vremena ni trepnuti već bi bio upucan.

Name

Milojko

19.11.2021 09:58

Pa što ga nisu pozvali na razgovor? Što mu imaju ići kući sa službenim autom na razgovor? Jasno je da se time vrši stigmatizacija lica i da komšije likuju kad im se dolazi kući. Od naše policije se u određenim sitiacijama ne može disati. Legitimišu bez razloga, pogotovo uz štićene objekte - samo da ispune neke bonuse, stalno neke akcije u saobraćaju pa ne prođe ni dan tom prilikom da te ne zaustave.Neke stvari se rade diskretno i ne treba se vršiti presija nad ionako napaćenim narodom..

ODGOVORITE
Name

Dju

19.11.2021 11:28

Njihova duznost je da zlostavljaju

Name

Re

19.11.2021 11:33

Ma nemoj. Jesi li procitao tekst ili samo lupetas onako. Vidis li da je to lice prijavljeno da je napao drugo lice. Pa sta je trebala policija, doci i uruciti mu poziv. E svasta...

Name

Mir

19.11.2021 12:58

Neradi se o normalnoj osobi

Name

Albanac

20.11.2021 04:20

Znaci. Napao je vozilo..odma kod mehanicara. Ili jos bolje kupite nova . Ova su ostarila

ODGOVORITE