Мајка их упознала преко фејса а вјенчали се преко Зума

Онлајн веза између Британке и Американца крунисана је онлајн браком...

Занимљивости 16.11.2021 | 16:42
Мајка их упознала преко фејса а вјенчали се преко Зума

Технологија узима све више маха и свима је одавно јасно да Земља постаје глобално село где је све могуће. О томе сведочи најновији пример о љубави и браку који су остварени преко Фејсбука и Зума. Ипак, морамо да признамо да се ништа од тога не би десило да мама није умешала своје прсте. 

Британка Ајси Ривс била је прилично усамљена током прошле године, када смо сви боравили у кућама. Зато се учланила у једну групу где је упознала 56-годишњу Кенду Мартин, и тај онлајн сусрет и чаврљање су јој у потпуности променили живот, пише Индипендент.

Кенди јој је рекла да би њен 24-годишњи син Дарин био одушевљен да се дописује са неким из Велике Британије. Тако је почела веза између Ајси и Дарина, који су у протеклих годину дана, упркос временској разлици, заједно погледали велики број филмова и одиграли безброј видео-игара. У том дружењу и дописивању схватили су да желе да се венчају и проведу остатак живота заједно.

Принтсцреен/YоуТубе
 

Како су на снази биле мере којима су била допуштена само она неопходна путовања, будућа млада није могла да отпутује у САД. 

Али то их није спречило да постану муж и жена, пошто их је венчао судија из Јуте путем видео-позива на Зум апликацији. Све је било уредно обављено и према прописима, са све сведоцима. 

Једино што се млада и младожења још увек нису ни видели ни загрлили.

(24седам.рс)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

тито

16.11.2021 16:08

Боже... куд плови овај брод!?! Па овакви ће и дијете правити "онлине". Смак свијета је давно већ почео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

16.11.2021 16:13

Ретардираним поступцима нема краја...Фуј.

ОДГОВОРИТЕ