Majka ih upoznala preko fejsa a vjenčali se preko Zuma

Onlajn veza između Britanke i Amerikanca krunisana je onlajn brakom...

Zanimljivosti 16.11.2021 | 16:42
Majka ih upoznala preko fejsa a vjenčali se preko Zuma

Tehnologija uzima sve više maha i svima je odavno jasno da Zemlja postaje globalno selo gde je sve moguće. O tome svedoči najnoviji primer o ljubavi i braku koji su ostvareni preko Fejsbuka i Zuma. Ipak, moramo da priznamo da se ništa od toga ne bi desilo da mama nije umešala svoje prste. 

Britanka Ajsi Rivs bila je prilično usamljena tokom prošle godine, kada smo svi boravili u kućama. Zato se učlanila u jednu grupu gde je upoznala 56-godišnju Kendu Martin, i taj onlajn susret i čavrljanje su joj u potpunosti promenili život, piše Indipendent.

Kendi joj je rekla da bi njen 24-godišnji sin Darin bio oduševljen da se dopisuje sa nekim iz Velike Britanije. Tako je počela veza između Ajsi i Darina, koji su u proteklih godinu dana, uprkos vremenskoj razlici, zajedno pogledali veliki broj filmova i odigrali bezbroj video-igara. U tom druženju i dopisivanju shvatili su da žele da se venčaju i provedu ostatak života zajedno.

Printscreen/YouTube
 

Kako su na snazi bile mere kojima su bila dopuštena samo ona neophodna putovanja, buduća mlada nije mogla da otputuje u SAD. 

Ali to ih nije sprečilo da postanu muž i žena, pošto ih je venčao sudija iz Jute putem video-poziva na Zum aplikaciji. Sve je bilo uredno obavljeno i prema propisima, sa sve svedocima. 

Jedino što se mlada i mladoženja još uvek nisu ni videli ni zagrlili.

(24sedam.rs)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

tito

16.11.2021 16:08

Bože... kud plovi ovaj brod!?! Pa ovakvi će i dijete praviti "online". Smak svijeta je davno već počeo!

ODGOVORITE
Name

Nole

16.11.2021 16:13

Retardiranim postupcima nema kraja...Fuj.

ODGOVORITE