Мигранти сијеку ограду, полиција бацила сузавац

 Мигранти на граници између Пољске и Бјелорусије почели су да сијеку ограду, на шта су санге безбједности Пољске одговориле сузавцем, јавио је дописник РИА Новости.

Свијет 16.11.2021 | 11:09
Мигранти сијеку ограду, полиција бацила сузавац

Мигранти су потом почели да гађају припаднике пољских снага каменицама.

Неколико хиљада миграната из блискоисточних земаља налази се на граници између Бјелорусије и Пољске и желе да уђу у Европску унију.

(Тањуг Фото:Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Романија

16.11.2021 10:30

Хајте, бујрум

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.11.2021 13:28

имате ли ви оружје, браните државу од најезде окупатора.

Name

коментатор

16.11.2021 11:52

Цак је и Младиц показао висе хуманости од еуропљана, не остављајуци их на голој земљи , зими, срамота европска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@коментатор

16.11.2021 13:36

О каквој хуманости говорис? Гдје је хуманост овој хорди која гадја полицију камењем и руси ограде на граници тудје дрзаве? Нико њих није присилио на ово, и ми смо презивљавали рат па нисмо јурисали силом на тудје границе, вец културно тразили азил регуларним путем. Требали су ову своју дрцност да показу на својим диктаторима, а не на полицајцима на другом крају свијета. Понасају се као да им је цијела планета несто дузна, сто је толико безобразно и ненормално да убије сваки осјецај емпатије у цовјеку. Немој само ону прицу да им је ЕУ растурила дрзаве, јер то Пољска сигурно није урадила. Урадиле су то САД и В. Британија, а они су сада досли у Пољску, Грцку, Србију, БиХ, итд. и понасају се као да смо ми дузни да их хранимо, облацимо, смјестамо и гријемо. Какав безобразлук је то да нападнес полицију дрзаве у којој зелис да зивис? Коме требају такви досељеници који немају ни основно постовање према дрзави у коју зеле да удју? Све ово треба вратити одакле су досли, нека се тамо гадјају каменицама и русе ограде. Багра.

Name

Тако је

16.11.2021 15:00

Свака част на детаљном опису. Све као да си мене питао/ла. Нека се у својој земљи боре за своје, а не овамо. А има још нешто. Да су били културни и само прошли, не бих им ријеч рекао, али су почели да пљачкају, и нападају наш народ (на Балкану), а сад треба да им дамо да једу и буду овде. Све су то војно способни, нигдје нисам водио жене, дјецу и старце. То је чиста инвазија, и тако сви треба да их третирају. Ја сам избјеглица, и никога нисмо напали нити захтјевали нешто, него смо били мањи од зрна. Ово што ови раде је за прогон, да не кажем за стријељање.

Name

Зеко

16.11.2021 16:24

Па кад сте тако одлуцни у врацању миграната, питам се ста ви сви радите по западним земљама? Засто се не вратите у своје матицне земље?

Name

@Зеко

16.11.2021 18:56

Сам си одговорио на своје питање. Ми радимо на западу, уредно смо добили визе, радимо и доприносимо друству тако сто плацамо порезе. Ја никада нисам рекао да треба вратити све досељенике тамо одакле су досли. Али сматрам да свако ко мисли да правила не вазе за њега, ко предје пола свијета без пасоса и визе а оцекује да га успут људи хране и облаце, и ко безобразно и насиљем трази несто на ста нема право, сваког таквог треба вратити са сваке границе.

Name

Зверко007

16.11.2021 19:40

Никако их не пуштати у ЕУ. Нека остану код Лукашенка, нека их он издржава. Он је доказани хуманиста...

ОДГОВОРИТЕ