Наташа шокирала: Када умрем желим музику, а не плач

Доста јој је тужних сахрана којих се нагледала у родном Требињу...

Забава 15.11.2021 | 18:44
Наташа шокирала: Када умрем желим музику, а не плач

Глумица Наташа Нинковић има два сина из брака са супругом Ненадом Шаренцем, а неостварена жеља јој је да има троје деце и то баш троје синова. Због тога што нема женско дете, каже да највише жали њена мајка.

- Сви су мушкарци око мене, окружена сам том мушком енергијом. Треба имати само пуно енергије, љубави ми не мањка. Не недостаје ми девојчица, волела бих да имам троје деце, и да и треће буде син. Не бих имала ништа против, само је моја мама због тога тужна. Она каже да ја не знам шта значи имати ћерку. Везане смо доста и имамо диван однос, али смо различите - навела је Наташа у емисији "Сценирање" па испричала једну анегдоту коју је имала са мајком. Овом приликом глумица је истакла да јој је доста тужних сахрана којих се нагледала у родном Требињу, па да би волела да када она умре, нико не плаче већ да се ори музика.

- Рекла сам јој једном, пошто су те сахране у Требињу јако тужне, да ћу стварно да потпишем да, кад будем умрла, нико не плаче, него да пусте неку музику коју сам волела, нек пусте то. А не да ми набрајају шта сам све радила, то не... Само музика и да нико не плаче. А моја мама ми каже: "Кад немаш ћерку, не бој се, нећеш имати ни ко да плаче." Толико смо се смејале томе. Она је јако духовита. Када ми је то рекла, стално ми одзвања, али то је то, лепо ми је са мојим мушким. Бићу и добра свекрва, кад ја видим да су моја деца срећна, и ако је то њихов избор, ја ћу то да поштујем. Моја љубав је слобода, није посесивност - испричала је Наташа у поменутој емисији.

Nataša Ninković šokirala izjavom: Kada budem umrla ne želim plač, samo muziku

(24седам.рс) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

15.11.2021 19:24

Натаса,прелијепа и паметна зено.Тако резонује права мајка.

ОДГОВОРИТЕ