Nataša šokirala: Kada umrem želim muziku, a ne plač

Dosta joj je tužnih sahrana kojih se nagledala u rodnom Trebinju...

Zabava 15.11.2021 | 18:44
Nataša šokirala: Kada umrem želim muziku, a ne plač

Glumica Nataša Ninković ima dva sina iz braka sa suprugom Nenadom Šarencem, a neostvarena želja joj je da ima troje dece i to baš troje sinova. Zbog toga što nema žensko dete, kaže da najviše žali njena majka.

- Svi su muškarci oko mene, okružena sam tom muškom energijom. Treba imati samo puno energije, ljubavi mi ne manjka. Ne nedostaje mi devojčica, volela bih da imam troje dece, i da i treće bude sin. Ne bih imala ništa protiv, samo je moja mama zbog toga tužna. Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Vezane smo dosta i imamo divan odnos, ali smo različite - navela je Nataša u emisiji "Sceniranje" pa ispričala jednu anegdotu koju je imala sa majkom. Ovom prilikom glumica je istakla da joj je dosta tužnih sahrana kojih se nagledala u rodnom Trebinju, pa da bi volela da kada ona umre, niko ne plače već da se ori muzika.

- Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne... Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: "Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače." Toliko smo se smejale tome. Ona je jako duhovita. Kada mi je to rekla, stalno mi odzvanja, ali to je to, lepo mi je sa mojim muškim. Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost - ispričala je Nataša u pomenutoj emisiji.

Nataša Ninković šokirala izjavom: Kada budem umrla ne želim plač, samo muziku

(24sedam.rs) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bravo

15.11.2021 19:24

Natasa,prelijepa i pametna zeno.Tako rezonuje prava majka.

ODGOVORITE