Дечко запросио девојку у стану, а онда се појавила Марија Шерифовић (ВИДЕО)

Марија Шерифовић објавила је на свом Јутјуб каналу веридбу младог пара, којој је и сама присуствовала.

Забава 15.11.2021 | 16:35
Дечко запросио девојку у стану, а онда се појавила Марија Шерифовић (ВИДЕО)

Наиме, Марија је на почетку снимка испричала да ју је пријатељица замолила да се појави и отпева песму на романтичном догађају, а оно што је након тога сазнала ју је одушевило.

Marija ŠerifovićФОТО: ПРИНТСКРИН/ЈУТЈУБ

Како је објаснила, срела је момка у гаражи своје зграде, који јој је пришао и рекао да је он младић који ће запросити девојку. - Мени прилази момак: "Здраво Марија, ја сам тај и тај, другарица те је звала". Рекох: "Добро, пуцај, шта си замислио". Ја га питам: "Где се то дешава, аман". Углавном, испоставља се да он живи у мојој згради, два спрата испод мене. Што значи да ћу ја у 20.30 сићи у стан доле, доћи ће мој гитариста Дуле Алагић, и да видимо како ће изгледати та веридба, ово ће бити забавно - најавила је Марија.

Marija Šerifović
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ЈУТЈУБ

Када су момак и девојка ушли у стан и када је она схватила шта се дешава, Марија је изашла пред њих и питала младића: "Јеси ли ти сигуран да ово желиш".

Пар се насмејао, а дечко је након тога запросио своју изабраницу.

Марија им је потом отпевала своје хитове "11" и "Паметна и луда" и поручила пару: - Обзиром да сам вам певала веридбу, морам да вам певам и свадбу. Број два, рекла сам, ако неко направи неко с***е и ако дође до развода, далеко било, да опет ја то обележим. Ја све радим, али потрудите се да до тога не дође. Ја вам желим пуно среће и љубави и да се волите, и ти мали, да волиш онако како мушкарци данашњи не знају баш да воле - рекла је Марија и одушевила пар.

Marija Šerifović
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ЈУТЈУБ

А како је све изгледало погледајте у видеу:

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар