Обрачун навијача: Младић и даље у тешком стању

Након суботњих хулиганских нереда у Мостару ухапшених нема, а оперативна истрага је у току, потврђено је Фени из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

Босна и Херцеговина 15.11.2021 | 12:46
Обрачун навијача: Младић и даље у тешком стању

Приводимо и позивамо на информативне разговоре и до сада смо обрадили више од двадесет особа. Проводимо криминалистичку истрагу и утврђујемо идентитет свих особа које су учествовале у овим нередима. Након тога иде подношење кривичних пријава, кад утврдимо ко је крив за изазивање ове масовне тучњаве то иде према надлежном тужилаштву – казао је гласноговорник МУП ХНК Људевит Марић наводећи како полиција константно ради на овом случају.

Напоменуо је како су овакви нереди непредвидљиви, али да је полиција увијек спремна.

– Ми смо увијек за те инциденте спремни. И у овом случају смо исто брзо дјеловали да није не дај Боже пала мртва глава, на вријеме смо дошли, успоставили јавни ред и мир и ставили га под надзор – устврдио је Марић.

Додао је како су током нереда два полицајца задобила повреде доњих екстремитета неутврђеног степена које су нанесене каменицама. Њима је указана помоћ, али нису задржани у болници.

Једна мушка особа, Е.П. (2002.) задобила је тешке тјелесне повреде опасне по живот и хоспитализована је у СКБ-у Мостар. Из те болнице казали су Фени како је његово стање јутрос без значајнијих промјена те да је и даље животно угрожен.

Хоспитализован је на Одсјеку за неурохируршку анестезију с јединицом интензивног лијечења, навели су.

(Фена)

Коментари / 0

Оставите коментар