Тања Савић признала везу са Станивуковићем?! Срцем сам у Бањалуци!

Певачица Тања Савић је без икаквог устручавања признала да њен емотивни живот више није празан, а то показује и осмех на њеном лицу који не скида. Недељама уназад је повезују са политичарем Драшком Станивуковићем, а како каже, њој то уопште не смета.

Забава 12.11.2021 | 17:30
Тања Савић признала везу са Станивуковићем?! Срцем сам у Бањалуци!

- Љубавни живот је био катастрофа, али је зато пословни супер. Стварно је био лош, а сада је леп - рекла је Тања, а на питањем да ли је срцем у Бањалуци, она каже: 

- Срцем јесам за Бањалуку и увек сам била за Бањалуку, а Приједор посебно јер ту живи девојка која ми води фан страницу. Имам два срца тамо - шаљиво је рекла Тања за окупљене представнике седме силе, а на питање, где је дечко, она је рекла: 

- Дечко је , па знате и ви сами - рекла је певачица кроз смех.

- Да није те романсе ви не бисте имали о чему да пишете. Ја нисам ништа рекла на ту тему, нити ћу, јер ако кренем да причам, онда ће бити катастрофа. Ако породица каже да ваља, онда ваља. Ја ћу вам пустити машти на вољу. Ово је први моћан мушкарац са којим ме повезујете, потпуно ми је то океј (смех).

- Ја бих волела да имам ћерку само здравље да ме послужи да не уђем у неке позне године, да ми тело издржи, тако да надам се ако бог да ако ми је суђено, имаћу ћерку да пева као ја - рекла је Тања. 

(24седам.рс Фото: приватна архива/курир)

Коментари / 0

Оставите коментар