Девојка се заглавила па је ватрогасци вадили из љујлашке!

Прилично несвакидашњи инцидент догодио се синоћ у Пионирском парку у Београду када је једна девојка села на љуљашку у дечијем парку и - заглавила се. Како није могла да извуче, морали су да реагују ватрогасци.

Занимљивости 10.11.2021 | 21:52
Девојка се заглавила па је ватрогасци вадили из љујлашке!

Мирно, прохладно вече у Пионирском парку претворило се у акцију спасавања када је непозната девојка одлучила да се забави на једној од љуљашки у дечијем делу паркића.

Фото: Весна Лалић/Нова.рс

Позадина овог инцидента, иако није позната, може се наслутити, а оно што се може видети на фотографијама које је забележио наш фоторепортер, јесте да се позадина непознате девојке заглавила у металној конструкцији љуљашке.

Како није могла да се избави, неко је позвао ватрогасце. Случајни пролазници су тако синоћ могли видети опремљене припаднике сектора за спасавање, са шлемовима на главама и батеријским лампама у рукама и несрећну девојку како беспомоћно чека да је ослободе металних стеги.

Фото: Весна Лалић/Нова.рс

Целу акцију пратила су и два полицајаца који су, руку на срце, више придржавали батеријске лампе због не тако добре осветљености овог дела парка.

Фото: Весна Лалић/Нова.рс

Срећом, интервенција је успешно окончана, а девојка је избављена.

(Нова.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар