Devojka se zaglavila pa je vatrogasci vadili iz ljujlaške!

Prilično nesvakidašnji incident dogodio se sinoć u Pionirskom parku u Beogradu kada je jedna devojka sela na ljuljašku u dečijem parku i - zaglavila se. Kako nije mogla da izvuče, morali su da reaguju vatrogasci.

Zanimljivosti 10.11.2021 | 21:52
Devojka se zaglavila pa je vatrogasci vadili iz ljujlaške!

Mirno, prohladno veče u Pionirskom parku pretvorilo se u akciju spasavanja kada je nepoznata devojka odlučila da se zabavi na jednoj od ljuljaški u dečijem delu parkića.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pozadina ovog incidenta, iako nije poznata, može se naslutiti, a ono što se može videti na fotografijama koje je zabeležio naš fotoreporter, jeste da se pozadina nepoznate devojke zaglavila u metalnoj konstrukciji ljuljaške.

Kako nije mogla da se izbavi, neko je pozvao vatrogasce. Slučajni prolaznici su tako sinoć mogli videti opremljene pripadnike sektora za spasavanje, sa šlemovima na glavama i baterijskim lampama u rukama i nesrećnu devojku kako bespomoćno čeka da je oslobode metalnih stegi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Celu akciju pratila su i dva policajaca koji su, ruku na srce, više pridržavali baterijske lampe zbog ne tako dobre osvetljenosti ovog dela parka.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Srećom, intervencija je uspešno okončana, a devojka je izbavljena.

(Nova.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar