Јелена, Марија и Сара Јо за дочек Нове године у Београду!

За дочек нове 2022. године на платоу испред Дома Народне скупштине Београђанима и њиховим гостима спектакуларне наступе подариће три велике звезде домаће музичке сцене.

Забава 10.11.2021 | 18:36
Јелена, Марија и Сара Јо за дочек Нове године у Београду!

У питању су: Јелена Карлеуша, Марија Шерифовић и Сара Јо. Оне ће својим хитовима и сценским перформансима, забављати публику у најлуђој ноћи на највећем организованом дочеку на отвореном простору.

Ово ће бити један од најбољих европских дочека Нове године. Певаће три велике звезде, не само звезде на нашем простору, већ и регионално, а и европске звезде. На тај начин ћемо показати како Београд може са нашим певачима, нашим женама да уради једну праву светску атракцију - рекао је заменик градоначелника Горан Весић окупљеним медијима на прес конференцији.

Goran VesićФОТО: ДУШАН ПАНАЈОТОВИЋ

Заменик градоначелника истакао је да ће и ЈК, Марија и Сара Јо Београђанима певати потпуно бесплатно, као и да су се одрекле хонорара.

Све три су донеле одлуку да наступе потпуно бесплатно. Оне су пописале уговор о донацији, тако да хонорар неће постојати - истакао је Весић.

Иако се данима спекулисало о томе ко ће запевати публици на традиционалном дочеку испред Народне скупштине, сада је коначно откривено да су у питању ове три поп звезде.

Овим коначно постаје јасна и мистериозна Карлеушина порука на њеном Инстаграм сторију, на којој је само писало: 31.12. Иако се нагађало да је у питању био могућ датум изласка њеног новог албума или новог сингла, у праву су били сви они који су сматрали да је ово била најава спектакуларног новогодишњег наступа у престоници.

Jelena Karleuša, Marija Šerifović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, АНА ПАУНКОВИЋ

Када смо прошле недеље, питали Јелену да нам открије шта је у питању, дала нам је занимљив одговор.

Не смем да кажем. Нешто јако, јако интересантно. Ја бих рекла, ви знате мене. Биће нешто јако добро и спектакуларно. Могу да кажем да ћемо померити границе - рекла нам је Јелена.

Sara Jovanović, Sara Jo
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Сада нам је коначно јасно и на шта је мислила, а када она нешто обећа, она то својој публици и приушти. Тако да остаје да видимо како ће то све изгледати, а када се на то дода да ће поред ње, на сцени својим гласовима публику очарати и Марија Шерифовић и Сара Јо, апсолутно је јасно да је добар провод загарантован.

Након овог наступа, ЈК ће се упутити неколико стотина метара даље, где ће наставити да увесељава госте једног београдског клуба на Теразијама.

Gorki List, Jelena Karleuša
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(Курир.рс /Александар Панић/Душан Панајотовић)

Коментари / 0

Оставите коментар