Jelena, Marija i Sara Jo za doček Nove godine u Beogradu!

Za doček nove 2022. godine na platou ispred Doma Narodne skupštine Beograđanima i njihovim gostima spektakularne nastupe podariće tri velike zvezde domaće muzičke scene.

Zabava 10.11.2021 | 18:36
Jelena, Marija i Sara Jo za doček Nove godine u Beogradu!

U pitanju su: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo. One će svojim hitovima i scenskim performansima, zabavljati publiku u najluđoj noći na najvećem organizovanom dočeku na otvorenom prostoru.

Ovo će biti jedan od najboljih evropskih dočeka Nove godine. Pevaće tri velike zvezde, ne samo zvezde na našem prostoru, već i regionalno, a i evropske zvezde. Na taj način ćemo pokazati kako Beograd može sa našim pevačima, našim ženama da uradi jednu pravu svetsku atrakciju - rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić okupljenim medijima na pres konferenciji.

Goran VesićFOTO: DUŠAN PANAJOTOVIĆ

Zamenik gradonačelnika istakao je da će i JK, Marija i Sara Jo Beograđanima pevati potpuno besplatno, kao i da su se odrekle honorara.

Sve tri su donele odluku da nastupe potpuno besplatno. One su popisale ugovor o donaciji, tako da honorar neće postojati - istakao je Vesić.

Iako se danima spekulisalo o tome ko će zapevati publici na tradicionalnom dočeku ispred Narodne skupštine, sada je konačno otkriveno da su u pitanju ove tri pop zvezde.

Ovim konačno postaje jasna i misteriozna Karleušina poruka na njenom Instagram storiju, na kojoj je samo pisalo: 31.12. Iako se nagađalo da je u pitanju bio moguć datum izlaska njenog novog albuma ili novog singla, u pravu su bili svi oni koji su smatrali da je ovo bila najava spektakularnog novogodišnjeg nastupa u prestonici.

Jelena Karleuša, Marija Šerifović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ANA PAUNKOVIĆ

Kada smo prošle nedelje, pitali Jelenu da nam otkrije šta je u pitanju, dala nam je zanimljiv odgovor.

Ne smem da kažem. Nešto jako, jako interesantno. Ja bih rekla, vi znate mene. Biće nešto jako dobro i spektakularno. Mogu da kažem da ćemo pomeriti granice - rekla nam je Jelena.

Sara Jovanović, Sara Jo
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Sada nam je konačno jasno i na šta je mislila, a kada ona nešto obeća, ona to svojoj publici i priušti. Tako da ostaje da vidimo kako će to sve izgledati, a kada se na to doda da će pored nje, na sceni svojim glasovima publiku očarati i Marija Šerifović i Sara Jo, apsolutno je jasno da je dobar provod zagarantovan.

Nakon ovog nastupa, JK će se uputiti nekoliko stotina metara dalje, gde će nastaviti da uveseljava goste jednog beogradskog kluba na Terazijama.

Gorki List, Jelena Karleuša
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

(Kurir.rs /Aleksandar Panić/Dušan Panajotović)

Komentari / 0

Ostavite komentar