Естрада у страху да ће изгубити милионе евра због отказивања дочека Нове године?!

Саша Матић, Ацо Пејовић, Дара Бубамара, Александра Младеновић, Радиша Трајковић Ђани, Аца Лукас, Слоба Радановић, Рада Манојловић, Пеђа Меденица, Андреана Чекић и многи други ће, по свему судећи, остати без новогодишње плате.

Забава 09.11.2021 | 22:31
Естрада у страху да ће изгубити милионе евра због отказивања дочека Нове године?!

Иако су још пре више од месец дана уговорили наступе за најлуђу ноћ широм српске престонице, према речима члана кризног штаба, епидемиолога др. Бранислава Тиодоровића, од тога неће бити ништа. Епидемиолог истиче да ће се дочек Нове 2022. године прослављати у кућним условима, као што је то био случај и прошле године.

Branislav Tiodorović
фото: Курир

Што се прослава тиче, било би добро да, макар као прошле године, славимо у породичним условима. Да се не дешавају велика окупљања. Без кафана, без ресторана. То највероватније важи и за Нову годину. Био сам оптимиста, говорио сам да је могуће да ћемо бити слободнији, али, нажалост, показало се да тај оптимизам није реалан - рекао је професор.

С обзиром на то да је тренутно епидемиолошка ситуација погоршана и у читавој Европи, многи од певача су још одавно одустали од наступа по дијаспори, па су све своје наде положили у новогодишње тезге по Београду и широм Србије, које су већ увелико почели да најављују на својим друштвеним мрежама.

Познати често скривају колико ће новца зарадити у најлуђој ноћи, али је сасвим јасно је да ће, уколико се црне прогнозе епидемиолога остваре, многи од њих изгубити по неколико десетина хиљада евра.

Đani Trajković
фото: Драган Кадић

Према нашим сазнањима, рекордер по заради требало је да буде Саша Матић, који је 31. децембра могао да заради чак 50.000 евра. Саша је имао уговорен наступ у једном луксузном престоничком хотелу у Београду, а овај наступ заказао је још пре годину дана. Слоба Радановић ће, уколико наступи за дочек буду отказани, остати краћи за 30.000 евра, а исто толико и његова колегиница Дара Бубамара. Александра Младеновић, која је требало да наступи на истом месту, изгубиће 15.000 евра. Њих троје су имали заказан наступ у три различите сале у једном хотелу у Београду.

Sloba Radanović
фото: АТА Имагес

Рада Манојловић и Пеђа Меденица су били заказали наступ на једном сплаву у Београду, где је требало да певају за дочек и прошле године, који је такође био отказан. Њих двоје требало је да узму укупно 50.000 евра. Радиша Трајковић Ђани ће остати без 40.000 евра, а Ацо Пејовић без 45.000 евра. Аца Лукас је у једној популарној кафани требало да добије 50.000, а Андреана Чекић 15.000 евра.

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
фото: Ана Паунковић

Контактирали смо са свим актерима приче, али они нису били расположени за коментар на ову тему, сем Аце Лукаса, који нам је кратко поручио:

Не знамо још ништа о томе, али како год да струка и држава буду одлучили, тако ћемо и поступити - рекао нам је певач.

Nova Godina
фото: Схуттерстоцк

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар