Уз снимак плућа и прстен на њему запросио докторку!

Након годину и по дана тешког рада у Дому здравља у Алибунару, у Србији, помажући другима, радиолошки техничар Габријел Муста и сам је оболио од коронавируса, али није клонуо духом. А кад је оздравио нашао је оригиналан начин да запроси своју дјевојку!

Занимљивости 08.11.2021 | 16:29
Уз снимак плућа и прстен на њему запросио докторку!

Болест и опоравак хтио је искористити и да изненади своју дјевојку, докторицу Тамару Миливојев са којом заједно ради.

Габријел је одлучио да на оригиналан начин запроси своју девојку. Пожалио јој се на кашаљ и температуру и позвао је да погледа контролни снимак његових плућа на којем је написао „Удај се за мене”, а поред срца је ставио прстен, преноси РТС.

“Залепио сам га, нисам га прогутао као што неки коментаришу. Био је залепљен на моје груди док смо радили снимак”, истакао је Габријел, радиолошки техничар у Дому здравља Алибунар у Србији.

Био је ово најљепши снимак плућа који је Тамара до сад видјела.

“Прстен је на срцу, али ја сам прво тражила периферије плућа забринута да се нешто не развија и тек онда сам видела да се нешто друго догађа и уочила сам прстен и ту је он већ клекнуо и тако се завршило”, рекла је Тамара.

Њен позитиван одговор и његов негативан налаз на снимку најбоља су тренутно комбинација за њихов будући зајднички живот.

“Видео сам да је доста забринута и мислио сам да је сад идеално време за то, јер сам прележао ковид и била је прилика да искористим снимак плућа и да све спроведем у дело”, истакао је Габријел.

(БлицНеwс.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар