Пјевачице сломљене због смрти Маринка Роквића

Певач Маринко Роквић преминуо је 6. новембра у 68. години, а његове колегинице Лепа Лукић, Драгица Радосављевић Цакана и Снежана Ђуришић говориле су о њему у јутарњем програму.

Магазин 07.11.2021 | 14:28
Пјевачице сломљене због смрти Маринка Роквића

Лепа Лукић кроз сузе истиче да је највише са њим радила и путовала, те да јој је Маринкова смрт јако тешка пала:

- По свачему ћу га памтити, са њим сам највише радила. Нисмо се нешто дружили, али смо сгтално разговарали телефоном кад смо слободни. Толико сам плакала да се орила моја кућа, тешко сам поднела ту смрт. Били смо у Канади 1999. и тамо нас је затекло бомбардовање, били смо тамо док је трајало све, памтим га по томе. Највише сам са њим радила и дружила се. Узбуђена сам не знам ни шта да кажем - прича Лепа Лукић.

Lepa Lukić
фото: Притнсцреен

Певачица Драгица Радосављевић Цакана укључила се у студио телевизије Пинк директно са Косова и проговорила о Маринковој смрти и изјавила искрено саучешће породици.

- Ја сам на Косову и јављам се из куће моје мајке. Шокирана сам јер сам Маринка и читаву његову породицу поштовала и волим их. Недостајаће много, он је био диван човек, духовит, пун разумевања. Имали смо проватне разговоре, размењивали мишљења о дечици. Знала сам да је болестан, али нисам знала да је то толико страшно, мислила сам да ће проћи. Невероватно и јако тужно. То није губитак само за нас колеге, већ за читаву нацију. Велика туга, од свег срца и најискреније саучешће породици шаљемо - прича Цакана.

Lepa Lukić
фото: Притнсцреен

- Маринко је био изузетан певач, шта је ово сада да људи тако брзо одлазе не знам. Познајем му породицу, нема по чему га нећу памтити, био је много духовит. Нисам знала да је толико болестан, мислила сам да ће да прође. Шта ћемо, живот иде даље. Још једном да изјавим саучешће синовима и супрузи Славици. Ја сам емотивна, не могу да замислим да Маринка нема - додала је Лепа кроз сузе.

Након Цакане, укључила се и Снежана Ђуришић која је потресним речима изјавила сучешће породици:

- Човек никада није спреман да испрати некога кога воли. Био је вредан и радан, диван супруг, отац и деда. Туга је за породицу и овом приликом изјављујем саучешће породици. Много их је отишло, и ово време нас доводи у ситуацију да размишљамо шта се дешава. Најдража његова песма ми је ''Поломио ветар гране'' и ''Ово је моја кућа живео сам ту'', водио је рачуна какве ће песме да пева и зато је био велики певач и господин човек - причала је Снежана Ђуришић у "Новом јутру".

Snežana Đurišić
фото: Принтсцреен/ТВ Прва

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар