Пуцњава у Мостару: рањен мушкарац, нападач се предао

Мостарац А. Ч. (52) ухапшен је након што је јутрос у шест часова у насељу Јужни логор, у Долини Сунца, из пиштоља упуцао Д.Љ. (33) из Читлука, потврђено је за федералне медије у Министарству унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона.

Босна и Херцеговина 07.11.2021 | 12:15
Пуцњава у Мостару: рањен мушкарац, нападач се предао

Како је речено из МУП-а ХНК, А. Ч. је сам позвао полицију и пријавио случај, казавши да су га двије непознате особе физички напале, “због понашања у култури саобраћаја”.

Према првим информацијама с лица мјеста, А. Ч. кренуо је да отвори свој угоститељски објекат, паркиравши се возилом прекопута, након чега су се на њега вербално обрушила два мушкарца из аутомобила марке Мерцедес, јер наводно, није дао знак за скретање.

Након вербалне препирке, Д.Љ. и К.Љ., из Мерцедеса су кренули за А. Ч. и физички насрнули на њега, након чега је он запуцао из пиштоља. При томе је у предјелу ноге ранио Д.Љ., а након збрињавања у болници њему су констатоване тешке повреде.

На лицу мјеста припадници МУП-а ХНК обављају увиђај, а више информација бит ће познато накнадно.

(Глас Српске)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цистернаш

07.11.2021 11:27

Опасни су они "саобраћајни васпитачи" кад упитају: "Шта радиш мајмуне"? Код многих то пробуди још поганији одговор и ето инцидента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

07.11.2021 11:33

Све је то како казе, али опет ц'è одговара ти. Одкуд њему пистољ кад га могу носити знасе КО, постарли, сумари и полиција и тд.

ОДГОВОРИТЕ